Actrița Portia de Rossi l-a denunțat pentru hărțuire sexuală pe Steven Seagal

Actrița Portia de Rossi l-a denunțat pentru hărțuire sexuală pe Steven Seagal

Actrița Portia de Rossi s-a alăturat altor femei care au fost victime ale hărțuirii sexuale la Hollywood, relatând pe rețelele de socializare experiența neplăcută pe care a avut-o cu actorul și regizorul Steven Seagal, relatează joi EFE.

Potrivit dezvăluirilor pe Twitter ale actriței născute în Australia, în 1973, ea a participat la o audiție cu Seagal, în biroul acestuia, deși nu a dat detalii privind data sau locația unde s-au petrecut faptele.

"Mi-a spus cât de importantă este chimia în afara ecranului, în timp ce își descheia pantalonii de piele", a povestit actrița, care este soția cunoscutei prezentatoare de televiziune Ellen Degeneres.

De Rossi a plecat în fugă din birou și l-a sunat pe impresarul ei care s-a limitat să-i spună: "Ei bine, nu știam dacă era sau nu genul tău".

În urmă cu câteva zile Julianna Margulies, actrița din serialul 'The Good Wife', a povestit într-un program radiofonic o experiență similară cu Steven Seagal, în anii 90, în camera de hotelul unde era cazată la New York.

"Am scăpat teafără, nu știu cum. Am țipat ca să pot pleca de acolo", a explicat Margulies.

După scandalul în jurul producătorului Harvey Weinstein, acuzat de zece de femei de agresiune sexuală, Hollywood-ul este cufundat într-o amplă polemică în urma dezvăluirilor constante privind noi cazuri de abuzuri sexuale.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

4 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…