Ada Nechita, atât...

Ada Nechita, atât...

Una din cele mai frumoase handbaliste din istoria României, Ada Nechita, extremă Oltchim Rm. Vâlcea sau HCM Baia Mare, are o relație serioasă cu un milionar din Certeze.

Daniel Dan este fiul milionarului, Vasile Dan, fondatorul grupului Dan Steel, și este omul lângă care Ada și-a găsit liniștea, după o căsătorie eșuată cu un hacker din Vâlcea, o relație tumultoasă cu fostul fotbalist Florin Costea și una controversată cu ex-primarul din Baia Mare, Cătălin Cherecheș.

Acum, Ada Nechita are deja trei copiii, un băiețel de opt ani și doi gemeni – băiat și fată- de șase ani, sportiva stabilindu-se în localitatea natală a soțului, Certeze.

Cei doi au dat o fugă peste ocean, tocmai la Los Angeles, unde Ada și-a sărbătorit ziua de naștere, într-un local din Beverly Hills.


Citește și:

populare
astăzi

1 Mai prost ca Dăncilă! Ciolacu, singurul premier al României pe care nu-l va primi nimeni de la vârful SUA! O fi luat și „gaura neagră” cu el?

2 VIDEO Fata asta are o mare problemă cu dezbrăcatul, e obsedată să fie cât mai goală...

3 VIDEO „Iubito, trezește-te, românii defilează cu HIMARS în fața ambasadei Rusiei”

4 „Am făcut-o intenționat ... Nu am crezut că ar fi bine pentru copii”, a spus miliardarul care a trăit 70 de ani în aceeași casă

5 Cum e posibil așa ceva? / Cât de adânc a penetrat Rusia în Germania, totuși?