Adele a obţinut un credit uriaş pentru conacul său din Los Angeles, cumpărat de la Sylvester Stallone. Cum arată domeniul de lux VIDEO

Adele a obţinut un credit uriaş pentru conacul său din Los Angeles, cumpărat de la Sylvester Stallone. Cum arată domeniul de lux VIDEO

Creditul imobiliar pentru conacul din cartierul exclusivist Beverly Park din Los Angeles a fost făcut pentru 30 de ani, şi are o valoare de 37,7 milioane de dolari, conform DailyMail.com , care menţionează că acesta esteuriaş chiar şi pentru ea, care are o avere netă este estimată la 183 de milioane de dolari.

Se estimează că Adele plăteşte 227.000 de dolari pe lună - inclusiv taxe pe proprietate şi o rată a dobânzii de cinci procente.

Tânăra în vârstă de 34 de ani ar putea fi acum mai dornică ca niciodată să participe la show-ul din Las Vegas care va avea loc în luna noiembrie la Colosseum, în Caesar's Palace, unde se pare că va câştiga 1 milion de dolari per spectacol.

În mai, Adele a confirmat că ea şi iubitul Rich Paul s-au mutat împreună în noua ei casă, după un an de relaţie.

Casa de 18.587 de metri pătraţi a fost proiectată de Richard Landry şi are opt dormitoare şi 12 băi.

Potrivit sursei citate, CNB, o filială a Royal Bank of Canada, oferă împrumuturi foarte mari cu dobânzi reduse pentru cei care au o „relaţie specială” cu banca.

Împrumutul pentru ultima ei casă achiziţionată a fost oferit de City National Bank, care se mândreşte ca „Bank to the Stars”, datorită legăturilor strânse cu Hollywood-ul.

Aceasta este a patra casă achiziţionată de Adele, după ce a cumpărat trei proprietăţi una lângă alta, în suburbia exclusivistă Beverly Hills din Hidden Valley, unde locuiesc şi vedetele Jennifer Lawrence, Penelope Cruz şi Nicole Kidman.

În octombrie anul trecut, Adele a spus pentru Vogue că nu şi-ar putea permite imobiliare în oraşul ei natal, Londra, spunând: „Tipul de casă pe care îl am în Los Angeles nu mi l-aş putea permite niciodată în Londra. Niciodată”.

Adăugând că atunci când locuia la Londra, cea mai mare parte a timpului ei a fost petrecut în maşină sau în interiorul unei clădiri şi că îşi dorea să fie undeva unde să fie aer curat şi undeva unde să vadă cerul.

În mod ironic, conform titlurilor de proprietate a celor două proprietăţi din Kensington, Londra, acestea au fost plătite integral, fără să facă vre-un împrumut.

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Se coace debarcarea? / Un înalt oficial de la Kremlin ar fi contactat spionajul occidental şi s-ar fi oferit să ajute la oprirea războiului d…

2 Fost şef al spionajului rusesc, reţinut în timp ce încerca să se alăture trupelor ruseşti din Herson

3 Noi amănunte despre puciul de la Kremlin. Putin răscolește după trădători...

4 Probleme în paradis? Ce dezvăluiri face Vitali Klitschko

5 Foarte interesante amănunte!