Adele s-a căsătorit cu agentul sportiv american, Rich Paul. Cum a confirmat public: „Am făcut-o!”

Adele s-a căsătorit cu agentul sportiv american, Rich Paul. Cum a confirmat public: „Am făcut-o!”

Adele a confirmat căsătoria cu agentul sportiv american, Rich Paul, punând capăt lunilor de speculații despre relația lor.

Adele și Rich Paul FOTO Instagram

Cântăreața în vârstă de 35 de ani din Tottenham, nordul Londrei, a făcut totul public în weekend, în timp ce asista la un spectacol de comedie susținut de prietenul ei, Alan Carr, în Los Angeles, potrivit The Telegraph .

Doi colegi din audiență l-au contactat pe celebrul influencer Deuxmoi pentru a-și împărtăși părerile despre seară. Unul i-a povestit: „Alan a întrebat mulțimea dacă cineva s-a căsătorit recent, iar ea a strigat „Am făcut-o!”. Adele stătea chiar în spatele meu cu un prieten. Cei de la securitate au intrat doar pentru a-i aduce gustări. Nu-i păsa dacă oamenii știau că e acolo.”

Se pare că spectacolul a fost un „loc mic și intim” pentru aproximativ 75 de persoane, potrivit lui Deuxmoi.

Cine este Rich Paul, bărbatul de care Adele se declară „obsedată”

Paul, în vârstă de 41 de ani, este fondatorul companiei de management Klutch Sports Group, care reprezintă vedete din lumea baschetului, inclusiv pe LeBron James, care joacă pentru Los Angeles Lakers.

Adele și Paul au făcut publică povestea lor de dragoste în iulie 2021, în timp ce participau împreună la un meci NBA. Cei doi s-ar fi cunoscut la ziua de de naștere a unui prieten comun.

FOTO Getty Images

FOTO Getty Images

Ea a spus revistei Rolling Stone că a fost cea mai „incredibilă” relație în care a fost vreodată, adăugând despre soțil ei că: „Este pur și simplu atât de amuzant și foarte, foarte inteligent. Este incredibil să-l privești făcând ceea ce face.”

Într-un interviu acordat revistei Elle, în august anul trecut, ea a negat că s-ar fi căsătorit , așa cum se specula dar a recunoscut că nu a mai fost niciodată la fel de îndrăgostită.

„Sunt obsedată de el. Cu siguranță vreau mai mulți copii”, a declarat artista.

Luna trecută, partenerul său de viață a vorbit și el despre modul în care s-au „ajutat reciproc” în timpul petrecut împreună.

„Sunt într-un loc bun. Fericit. Ea este superbă. Suntem grozavi unul pentru celălalt”, a spus el, pentru postul de teleciziune CBS.

Adele, în vârstă de 35 de ani , are un fiu cu fostul ei soț, Simon Konecki, de care s-a despărțit în anul 2019.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?