Adele şi prietenul ei Rich Paul se mută într-o casă care i-a aparţinut lui Sylvester Stallone

Adele şi prietenul ei Rich Paul se mută într-o casă care i-a aparţinut lui Sylvester Stallone

Adele şi-a dus relaţia cu agentul sportiv Rich Paul la următorul nivel, împărtăşind fanilor instantanee inedite care sugerează că vedeta şi iubitul ei şi-au cumpărat prima casă împreună, informează site-ul publicaţiei britanice The Independent.

Interpreta hitului "Easy On Me", care a împlinit 34 de ani săptămâna trecută, le-a dezvăluit celor circa 50 de milioane de fani ai săi de pe Instagram un crâmpei din viaţa ei privată, pe care o ţine în mare parte departe de ochii curioşilor.

O primă fotografie îi arată pe cei doi stând în faţa unei proprietăţi uriaşe, de 58 de milioane de dolari americani, din Beverly Hills, care i-a aparţinut anterior lui Sylvester Stallone.

Adele este surprinsă făcând cu mâna către aparatul de fotografiat, în timp ce Paul, în vârstă de 40 de ani, agită pe deget un set de chei, în timp ce pozează pe peluza noii lor case de 21.000 de metri pătraţi.

O a doua fotografie o arată pe Adele râzând în spatele casei de marcat într-un restaurant McDonald's alături de personal, în timp ce Paul îi zâmbeşte. Pe ecranele din spatele casei de marcat sunt inscripţionate numerele 19, 21, 25 şi 30 - numele tuturor albumelor cântăreţei - în timp ce pe un al cincilea ecran se pot citi cuvintele "Happy Valentine's Day!!!".

Alte fotografii din aceeaşi postare arată cuplul urmărind un meci de baseball purtând ţinute asortate sau pe Paul aplecându-se pentru a o săruta pe Adele în culisele concertului "One Night Only" de la Observatorul Griffith de anul trecut.

În ultimul instantaneu, cântăreaţa ţine în mână un mesaj dintr-o prăjitură cu răvaşe pe care scrie: "Ai găsit o companie bună".

Este a doua oară când artista decide să facă publice fotografii cu ea şi Paul, prima dată fiind în septembrie 2021.

Cei doi au fost fotografiaţi ultima dată în public împreună în luna februarie, când au participat la meciul NBA All-Star Game 2022 la Rocket Mortgage Fieldhouse din Cleveland, Ohio.

Relaţia lor datează de la începutul anului 2021, însă cei doi se cunoscuseră cu câţiva ani mai devreme, la o petrecere de ziua unui prieten comun.

Vorbind cu Oprah Winfrey despre relaţia lor în noiembrie, Adele a mărturisit că este pentru prima dată când este "deschisă să iubească şi să fie iubită de cineva".AGERPRES/ (AS - autor: Ana Alecu, editor: Mariana Ionescu, editor online: Anda Badea)

Sursa foto: Adele/ Instagram


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria