Adele, victima unui hacker care a furat și a făcut publice fotografii intime ale vedetei

Adele, victima unui hacker care a furat și a făcut publice fotografii intime ale vedetei

Un fan al cântăreței Adele a piratat computerul partenerului artistei, de unde a furat fotografii personale, relatează publicația elvețiană Tribune de Geneve pe site-ul său.

Hackerul a spart contul de email al lui Simon Konecki, de unde a obținut și difuzat apoi pe internet fotografii personale ale tinerei mame de 27 de ani, a relatat The Sun On Sunday, fără a publica imaginile respective.

Mai multe fotografii realizate de cântăreață și de apropiații acesteia au început să circule pe internet vineri, 18 martie. Potrivit publicației citate, este vorba de câteva selfie-uri, de fotografii din copilăria vedetei, dar și de o ecografie efectuată atunci când vedeta era însărcinată în 5 luni cu fiul ei, Angelo.

Fotografiile au fost difuzate inițial pe un forum privat pentru fanii lui Adele, creat pe Facebook. Un admirator indignat a alertat imediat echipa artistei, iar după ce a analizat imaginile, managerii săi au suspendat temporar toate conturile acesteia de pe rețelele de socializare, a indicat The Sun.

O sursă apropiată vedetei a declarat pentru The Sun că Adele a fost "foarte furioasă atunci când managerii au anunțat-o vestea și le-a spus să acționeze imediat". Nu se știe încă dacă artista a depus plângere.

AGERPRES/(AS — autor: Ana Bîgu, editor: Mariana Ionescu, editor online: Irina Giurgiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...