Adelina Pestrițu, văzută la metrou. „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”. De ce a fost criticată FOTO

Adelina Pestrițu, văzută la metrou. „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”. De ce a fost criticată FOTO

Fosta prezentatoare TV, Adelina Pestrițu, în prezent celebră ca influencer, a renunțat la confortul mașinilor sale de lux și a ales să se plimbe cu metroul prin București. Decizia vedetei de a opta pentru transportul în comun nu a stârnit însă doar admirația urmăritorilor săi, ci inclusiv câteva critici neașteptate.

Adelina Pestrițu FOTO Arhivă

Adelina și soțul său, Virgil Șteblea, au decis, în acest weekend, să-și petreacă timpul la o cafenea din Capitală. Nimic neobișnuit până acum. Ceea ce a surprins însă pe toată lumea a fost modul în care cei doi au ales să ajungă la destinație - cu metroul.

Pe contul său de Instagram, unde este urmărită de peste 1,8 milioane de persoane, Adelina a împărtășit câteva instantanee din experiența sa de călătorie cu metroul, atrăgând astfel atenția urmăritorilor . Comentariile primite au fost, în general, de laudă și apreciere, dar au existat și câteva înțepături.

Ne bucurăm că ai decis să folosești metroul. Să înțeleg că se întâmplă foarte rar și din acest motiv ai marcat momentul, a scris o urmăritoare.

Bravo, să mergeți mai des și în aglomerație dacă se poate, lumea adevărată se vede în afara confortului solitar al propriei mașini!, a scris altcineva.

Adelina a răspuns la aceste comentarii, explicând că, deși este mai puțin obișnuită să meargă cu metroul, asta nu înseamnă că este ceva anormal.

Faima nu te poate opri să faci lucruri normale așa cum fac toți ceilalți oameni, a transmis ea.

De asemenea, a completat că, la momentul în care ea a mers cu metroul, era destul de aglomerat, chiar și în weekend.

Câți bani câștigă Adelina Pestrițu ca influencer

Deși este recunoscută mai ales pentru prezența sa în mediul online, Adelina Pestrițu este și o afaceristă de succes. După ce a părăsit televiziunea, ea s-a concentrat pe crearea de conținut și pe gestionarea propriului brand pe rețelele de socializare.

Conform datelor furnizate de Oficiul Național al Registrului Comerțului (ONRC), pentru Economica.net, firma Adelinei Pestrițu, Space Media Production, a avut o performanță financiară remarcabilă în anul 2022. Cu contracte de imagine bine plătite și activități în domeniul agențiilor de publicitate, firma a înregistrat o cifră de afaceri netă de 1,9 milioane de lei și un profit net de 1,18 milioane de lei în acel an.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro