Adevărata stare de șobolan. Un mic apel la inteligența lui Dragnea

Adevărata stare de șobolan. Un mic apel la inteligența lui Dragnea

Trebuie doar să pipaiți puțin cu mustața în jurul dvs, domnule Dragnea, ca să vă lovească în plin duhoarea împrăștiată de zecile de filiale PSD care au început să se ușureze pe soclul Simonei Halep. Realizați, cred, că numai mintea bolnavă a unui șobolan disperat ar fi putut imagina o asemenea josnicie. L-a dat în fapt domnul Ponta, bun cunoscător al șobolăniilor din ograda dvs. L-am găsit și noi, tupilat pe Facebook sub nume false, răspândind de zor minciuni ordinare, falsuri grosolane, pentru a o salva pe doamna Firea de oprobriul public. După ce s-a mutat de la un baron la altul, l-ați recuperat la București. Cu simțurile dvs fine i-ați mirosit imediat potențialul, scrie jurnalistul Dan Tăpălagă pe  G4Media.ro .

Nu știu cum să calific comportamentul doamnei Firea, poate mă ajutați puțin dvs. Cum i-ați spune unui politician detestat de mulțime, scos de pe stadion într-un cor de huiduileli? Un politician care își închide conturile de Facebook de trei ori pe zi și mai scoate capul din când în când să vadă dacă a trecut furtuna se comporta exact ca un….? Haideți, spuneți cuvântul, nu cred că are gen feminin. Ați reușit să împroșcați cu noroi într-o singură zi două valori autentice, pe soprana Angela Gheorghiu și pe Simona Halep. Murdăriți tot ce atingeți, sunteți în stare să distrugeți pe oricine vă contestă. Iarăși simt nevoia să mă ajutați puțin. Cine mușcă, sfâșie și chițăie îngrozitor când se simte încolțit?

Ca un politician inteligent și cu simțul umorului cum vă știu, n-are cum să nu vă surprindă cât de bine se încadrează comportamentul partidului dvs. în definiția pe care o găsim în dexonline: ”ȘOBOLÁN, șobolani, s. m. Mamifer rozător omnivor din familia muridelor, mai mare decât șoarecele, cu coada lungă acoperită cu solzi în formă de inele, care trăiește în jurul locuințelor, hambarelor, depozitelor etc., povocând mari stricăciuni; guzgan (Rattus norvegicus). ◊ Șobolan negru (sau de casă) = șobolan care trăiește în cămări, în poduri etc., produce mari pagube și transmite diferite boli infecțioase (Rattus rattus)”

Talentul colegilor dvs. de a adulmeca o cămară plină, un hambar plin sau un depozit bogat este unic, la fel știința de a le devaliza. Capacitatea partidului dvs. de a provoca stricăciuni ar trebui să vă pună puțin pe gânduri înainte de a-i numi pe alții șobolani. Sincer acum, ce treabă au procurorii, ONG-urile sau haștagrezist cu hambarele și cămările? Dvs și baronii vă ocupați de jefuirea lor, nu ei.

În treacăt fie spus, citind definiția de mai sus mi-am amintit, domnule Dragnea, de guzgan, un cuvânt cu o sonoritate cu totul specială. Parcă tot pe la dvs prin partid viețuia unul, așa, mai rozaliu. Vi-l amintiți? Aveți atât de multe exemplare autentice în jurul dvs, încât n-are rost să-i mai căutați în altă parte pentru a face adevărata curățenie. Știu că vă displace profund ideea, dar mă văd obligat să o repet: cu dvs trebuie început, domnule Dragnea. Cu ceilalți e mai simplu, știți cum se comportă șobolanii când simt pericolul.


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Aproape interesant...

3 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Foarte interesante amănunte...