Adevărul despre PSD/Paula Herlo: Oprișan tăia curentul în județ dacă se difuza la TV ceva ce nu îi convenea

Adevărul despre PSD/Paula Herlo: Oprișan tăia curentul în județ dacă se difuza la TV ceva ce nu îi convenea

Președintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan, obișnuia să taie curentul în tot județul când televiziunile difuzau materiale care îl deranjau, dezvăluie Paula Herlo.

Invitată joi în emisiunea „Vorbește lumea”, alături de colegii de la „România, te iubesc!” Rareș Năstase și Cosmin Savu, Paula a vorbit despre ancheta efectuată în județul Vrancea, cu care l-a înfuriat pe Marian Oprișan.

“Mi-am amintit o întâmplare foarte haioasă. Vedeam pe comentarii pe Facebook că “Sper să nu se taie curentul când se difuzează emisiunea”. Așa făcea. El, în trecut, când avea mult mai multă putere ca acum, dacă ştia că se difuzează ceva ce nu îi convenea, tăia curentul în judeţ,” a spus Paula Herlo.

“Chiar vorbeam cu jurnaliştii care nu îi erau comozi. Sunt zeci, sute de procese. Cu unul dintre ei, un jurnalist care a scris de afacerile sale, Sebastian Oancea, are inclusiv acum proces. E un mod de a acționa, prin care el crede că ne intimidează, dar pe noi nu ne intimidează,” a adăugat ea.

Duminică, 29 septembrie, „România, te iubesc!” a arătat problemele cu care se confruntă oamenii din Vrancea, județ cu un potențial uriaș, dar în care locuitorii au al 4-lea cel mai mic salariu mediu pe economie din ţară.



Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina