ADEVĂRUL. Dialog FABULOS pe Facebook între doi jurnaliști despre acuzațiile procuroarei PSD la adresa fostei șefe a DNA! „Poate-l saltă și pe Morar!”

ADEVĂRUL. Dialog FABULOS pe Facebook între doi jurnaliști despre acuzațiile procuroarei PSD la adresa fostei șefe a DNA! „Poate-l saltă și pe Morar!” Citiți mai jos dialogul pe Facebook dintre Alex Costache și Ioana Ene Dogioiu. Acesta este adevărul despre ce face sluga lui Dragnea!

Alex Costache: Si noi jurnalistii in cadrul aceleasi stiri putem cita on the record o persoană si apoi ce spune aceeasi persoană off the record, invocand surse anonime.

Cineva iti poate da o declaratie on the record mai soft si in privinta lucrurilor mai hard iti cere sa ii protejezi identitatea.

Nadina Ioana Dogioiu: Ori habar n-are de meserie, ori e deosebit de ticaloasa . E o practica banala. Si judecatorul STIE IDENTITATEA REALA. E obligat sa vorbeasca personal cu martorul inainte de audierea sub anonimat, sa-l legitimeze personal, sa-l atinga.

Alex Costache: Seful DNA, Daniel Morar: Procurorii anticoruptie vor cere, in motivarea recursului la dosarul Matusa Tamara, inchisoare cu executare/ Procurorul de sedinta ceruse cu suspendare iar Adrian Nastase a fost achitat in acest dosar

Alex Costache: Seful DNA, Daniel Morar: Procurorii anticoruptie vor cere, in motivarea recursului la dosarul Matusa Tamara, inchisoare cu executare/ Procurorul de sedinta ceruse cu suspendare iar Adrian Nastase a fost achitat in acest dosar.

Alex Costache: Nadina, daca il iau si pe Morar care a insistat pentru condamnarea cu executare a lui AN in dosarul matusa Tamara, deşi procurorul de sedinta ceruse doar inchisoare cu suspendare, iar pana la urma dosarul s-a soldat cu achitare definitiva!?

Dialogul a avut loc la această postare:

Galerie foto și documenteTrimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Confirmare oficială / Dragnea și Tăriceanu au dat liber Ungariei să-și facă de cap în Transilvania!

2 Document / Așa arată jaful PSD! Guvernul Orban refuză plăți de aproape 150 milioane lei pentru proiecte PNDL făc…

3 Informație / Președintele pregătește din umbră o mutare care poate îngropa definitiv PSD

4 Judecați voi! O judecătoare care a scăpat ca prin minune de pușcărie se pensionează cu 16.000 de lei pe lună, …

5 O să aveți un șoc când veți afla cine sunt...

recomandări

Te ia DNA: Cirloganu Marian Cristinel

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Iată cum te poți cățăra pe turnul Eiffel