ADEVĂRUL. Dialog FABULOS pe Facebook între doi jurnaliști despre acuzațiile procuroarei PSD la adresa fostei șefe a DNA! „Poate-l saltă și pe Morar!”

ADEVĂRUL. Dialog FABULOS pe Facebook între doi jurnaliști despre acuzațiile procuroarei PSD la adresa fostei șefe a DNA! „Poate-l saltă și pe Morar!” Citiți mai jos dialogul pe Facebook dintre Alex Costache și Ioana Ene Dogioiu. Acesta este adevărul despre ce face sluga lui Dragnea!

Alex Costache: Si noi jurnalistii in cadrul aceleasi stiri putem cita on the record o persoană si apoi ce spune aceeasi persoană off the record, invocand surse anonime.

Cineva iti poate da o declaratie on the record mai soft si in privinta lucrurilor mai hard iti cere sa ii protejezi identitatea.

Nadina Ioana Dogioiu: Ori habar n-are de meserie, ori e deosebit de ticaloasa . E o practica banala. Si judecatorul STIE IDENTITATEA REALA. E obligat sa vorbeasca personal cu martorul inainte de audierea sub anonimat, sa-l legitimeze personal, sa-l atinga.

Alex Costache: Seful DNA, Daniel Morar: Procurorii anticoruptie vor cere, in motivarea recursului la dosarul Matusa Tamara, inchisoare cu executare/ Procurorul de sedinta ceruse cu suspendare iar Adrian Nastase a fost achitat in acest dosar

Alex Costache: Seful DNA, Daniel Morar: Procurorii anticoruptie vor cere, in motivarea recursului la dosarul Matusa Tamara, inchisoare cu executare/ Procurorul de sedinta ceruse cu suspendare iar Adrian Nastase a fost achitat in acest dosar.

Alex Costache: Nadina, daca il iau si pe Morar care a insistat pentru condamnarea cu executare a lui AN in dosarul matusa Tamara, deşi procurorul de sedinta ceruse doar inchisoare cu suspendare, iar pana la urma dosarul s-a soldat cu achitare definitiva!?

Dialogul a avut loc la această postare:


Trimite pe WhatsApp

Galerie foto și documenteCitește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Acestea sunt imagini de la priveghiul lui Emi Pian! Funeraliile vor dura 4 zile!

2 Acest consilier general de la USR are de încasat 7 milioane de euro din litigiul Primăriei București cu Costan…

3 VIDEO Învățăturile veteranului interlop Pian senior către fiul său, Emi Pian: „Profesionarea” pumnului, ciomag…

4 VIDEO Cele mai spectaculoase filmări ale exploziilor din Beirut / Peste 4.000 de răniți și cel puțin 78 de morți

5 GRAV!!! / S-au ignorat probe, victimele nu au fost reaudiate, nu s-a făcut percheziția telefoanelor, iar mai mul…