Adina Florea s-a retras din procedura de numire la conducerea SIIJ

Adina Florea s-a retras din procedura de numire la conducerea SIIJ

Procurorul Adina Florea şi-a retras candidatura din procedura de numire la conducerea Secţiei pentru investigarea infracţiunilor din Justiţie, a anunţat, joi, purtătorul de cuvânt al CSM, Daniela Stăncioi.

"În cursul zilei de astăzi (joi - n.r.), doamna procuror Adina Florea a formulat cerere de retragere a candidaturii din procedura numirii în funcţia de conducere din cadrul Secţiei pentru investigarea infracţiunilor din Justiţie, ca urmare a concursului susţinut", precizează CSM.

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a amânat de mai multe ori validarea Adinei Florea la conducerea SIIJ.

Adina Florea a obţinut cel mai mare punctaj la interviul susţinut la CSM, pentru funcţia de procuror-şef al SIIJ. Potrivit CSM, Adina Florea a obţinut un punctaj final de 9,86, fiind urmată de Sorin Eugen Iaşinovschi - cu 8,85 şi Bogdan Ciprian Pîrlog - cu 3,25. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…