Adrian Mititelu s-a înțeles cu noul antrenor al FC U Craiova. Va fi prezentat astăzi, în Bănie

Adrian Mititelu s-a înțeles cu noul antrenor al FC U Craiova. Va fi prezentat astăzi, în Bănie

Adrian Mititelu și Nicolo Napoli au decis să nu mai continue colaborarea la FC U Craiova, astfel că patronul echipei din Bănie l-a adus pe Joao Janeiro (41 de ani), fostul antrenor de la Debrecen.

Adrian Mititelu a rezolvat problema băncii tehnice a echipei sale. Foto Arhivă Adevărul

După ce a fost oficializată despărțirea de Nicolo Napoli, Adrian Mititelu a vorbit despre noul antrenor al formației din Bănie și a dezvăluit ce așteptări are de la acesta. Portughezul Joao Janeiro va fi prezentat la FC U Craiova în cursul zilei de azi, în cadrul unei conferințe de presă, după ce lusitanul a luat deja un prim contact cu jucătorii săi. Poreclit JJ, lusitanul a discutat și cu Nicolo Napoli înainte ca italianul să plece de la trupa lui Adrian Mititelu.

”Sper să fie o alegere bună. Joao Janeiro va avea mână liberă. El și-a făcut o impresie despre echipă. E un antrenor care muncește foarte mult și cred că va reuși. Dar în fotbal e nevoie și de rezultate”, a declarat patronul Adrian Mititelu, la Digi Sport. Finanțatorul FC U Craiova a dezvăluit că nu mai vrea conducere colectivă, astfel că Joao Janeiro va trebui să gestioneze toate problemele echipei.

image

„Nu mai vreau să mă gândesc eu toată săptămâna, să chem colectivul tehnic la mine, să-mi spună ăla vrea așa, ăla vrea așa, ăla vrea așa. Eu trebuia să fac un fel de mediere”, a mai spus Adrian Mititelu.

Joao Janeiro (41 de ani) a activat ca secund la Belenenses (2012 - 2015), la Loures (2015 - 2016), la Dezembro (2017 - 2018), apoi a devenit un obișnuit al fotbalului maghiar, trecând pe la Debrecen, Dunajska Streda, Kisvarada sau Szeged.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...

2 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

3 Sfidare fără precedent / Kazahstanul a vândut Statelor Unite 81 de avioane militare de fabricație sovietică, prin intermediul unor firme offshore!

4 Ce se întâmplă în China?

5 VIDEO Cum a întâmpinat-o Ion Iliescu pe prima procuroare care cercetează Mineriada din 1990