Adrian Năstase: Era utilă prezența lui Liviu Dragnea la ședința BPN al PSD

Adrian Năstase: Era utilă prezența lui Liviu Dragnea la ședința BPN al PSD

Fostul premier Adrian Năstase a apreciat marți faptul că social-democrații au reluat ședințele săptămânale ale Biroului Permanent Național, susținând însă că prezența liderului PSD Liviu Dragnea ar fi fost "utilă".

"O veste bună totuși — ieri au fost reluate ședințele săptămânale ale BPN. Poate că la prima ședință, la reluarea acestor întâlniri politice, era utilă și prezența președintelui partidului", a scris Năstase pe blogul personal.

În context, Năstase a reluat și tema departamentelor, arătând că acestea trebuie să funcționeze atât în opoziție, ca în cazul PNL, dar și când partidul se află la guvernare.

"În sfârșit, insistența mea privitoare la nevoia departamentelor la partid a dat rezultate. E adevărat, nu la PSD, ci la PNL. Departamentele (comisiile) formate de liderii liberali vor monitoriza guvernul, se vor ocupă de selecția cadrelor și vor pregăti viitorul program de guvernare. Practic, cele trei funcții pe care le aveau și departamentele PSD, atunci când funcționau. Și în opoziție, dar și în perioadele de guvernare, evident, atunci, cu obiective modificate", a afirmat Adrian Năstase.

Biroul Permanent Național al PSD s-a reunit luni, la sediul central al partidului, ședința fiind condusă de secretarul general Marian Neacșu. Acesta a precizat că liderul social-democrat Liviu Dragnea "se află câteva zile în vacanță".

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa