Adrian Năstase: Era utilă prezența lui Liviu Dragnea la ședința BPN al PSD

Fostul premier Adrian Năstase a apreciat marți faptul că social-democrații au reluat ședințele săptămânale ale Biroului Permanent Național, susținând însă că prezența liderului PSD Liviu Dragnea ar fi fost "utilă".

"O veste bună totuși — ieri au fost reluate ședințele săptămânale ale BPN. Poate că la prima ședință, la reluarea acestor întâlniri politice, era utilă și prezența președintelui partidului", a scris Năstase pe blogul personal.

În context, Năstase a reluat și tema departamentelor, arătând că acestea trebuie să funcționeze atât în opoziție, ca în cazul PNL, dar și când partidul se află la guvernare.

"În sfârșit, insistența mea privitoare la nevoia departamentelor la partid a dat rezultate. E adevărat, nu la PSD, ci la PNL. Departamentele (comisiile) formate de liderii liberali vor monitoriza guvernul, se vor ocupă de selecția cadrelor și vor pregăti viitorul program de guvernare. Practic, cele trei funcții pe care le aveau și departamentele PSD, atunci când funcționau. Și în opoziție, dar și în perioadele de guvernare, evident, atunci, cu obiective modificate", a afirmat Adrian Năstase.

Biroul Permanent Național al PSD s-a reunit luni, la sediul central al partidului, ședința fiind condusă de secretarul general Marian Neacșu. Acesta a precizat că liderul social-democrat Liviu Dragnea "se află câteva zile în vacanță".

AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Cum a mințit Dăncilă despre angajarea fiului și, mai ales, cum a băgat în față adopția, cu nemernicie tipic pe…

2 VIDEO Sondaj pe stradă în București. Iohannis are un scor zdrobitor. Pensionară: „Este rușinos să fie Dăncilă …

3 Birchall a rămas cu colții înfipți în gâtlejul Proastei! Nou atac după minciunile sfruntate de marți

4 A murit Corina Untilă, unul dintre eroii veritabili din decembrie '89: „Am fost împuşcată de armata propriei m…

5 HOPA! Bogdan Aurescu și Mike Pompeo, secretarul de stat al SUA, discuții despre ridicarea vizelor românilor

recomandări

Te ia DNA: Vasii Romeo

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Avem apă pe Marte. Dar viață?