Adrian Ungur, învins în primul tur la Roland Garros

Adrian Ungur, învins în primul tur la Roland Garros

Tenismanul român Adrian Ungur s-a oprit în primul tur al turneului de Mare Șlem de la Roland Garros, fiind învins în trei seturi, 6-1, 6-2, 7-6 (7/5) de olandezul Igor Sijsling, într-o partidă disputată duminică și care a durat o oră și 46 minute.

Ungur (locul 204 ATP), singurul reprezentant al României pe tabloul masculin de simplu al competiției din capitala Franței, va primi un cec de 30.000 de euro și 10 puncte ATP.

Tot duminică urmează să intre în competiție și cea mai bine clasată jucătoare română în ierarhia tenisului profesionist feminin, Simona Halep, numărul 6 mondial, care o va înfrunta pe japoneza Nao Hibino (locul 70 WTA).

Partida dintre Halep și Hibino va fi ultima care va avea loc duminică pe arena "Suzanne Lenglen" de la Roland Garros și va începe după încheierea meciurilor Radu Albot (Republica Moldova) — Benoit Paire (Franța), Vitalia Diatcenko (Rusia) — Lucie Safarova (Cehia) și Milos Raonic (Canada) — Janko Tipsarevic (Serbia).

La turneul din capitala Franței mai participă alte patru jucătoare române, Irina Begu, Monica Niculescu, Alexandra Dulgheru și Sorana Cîrstea, ultima venită din calificări, care vor debuta pe tabloul de simplu în următoarele zile.

AGERPRES (editor: Mihai Dragomir, editor online: Simona Aruștei)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

5 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?