ADUNAREA PENALILOR / Partidul la care primești puncte bonus pentru traseism și condamnări

ADUNAREA PENALILOR / Partidul la care primești puncte bonus pentru traseism și condamnări

Risc Seismic

Calin Popescu Tariceanu l-a primit si promovat direct ca presedinte al filialei Brasov pe Aristotel Cancescu, fost presedinte al Consiliului Judetean Brasov si vicepresedinte al PNL. Cancescu a stat in arest preventiv aproximativ trei luni de zile, ulterior fiind trimis in arest la domiciliu.

Cancescu a fost numit, joi, co-presedinte al ALDE Brasov, celalalt co-presedinte fiind deputatul Ion Dinita, care si acesta este trimis in judecata de DNA chiar in dosarul lui Cancescu.

 Aristotel Cancescu a fost trimis in judecata in luna decembrie 2014 de catre DNA Brasov, fiind acuzat de abuz in serviciu daca functionarul public a obtinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit (cinci infractiuni), luare de mita, spalare a banilor, trafic de influenta si instigare la tentativa la abuz in serviciu.

El a fost arestat preventiv in perioada decembrie 2014 — februarie 2015, fiind plasat apoi in arest la domiciliu printr-o decizie definitiva a Curtii Supreme.


Risc Seismic


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...