AEP încurajează tinerii să participe în număr cât mai mare la vot

AEP încurajează tinerii să participe în număr cât mai mare la vot

Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) încurajează tinerii să participe în număr cât mai mare la vot duminică.

"Prezența voastră, a tinerilor, în număr cât mai mare la urne la alegerile din 5 iunie constituie un prim factor de responsabilizare a celor cărora le delegați puterea de decizie, reprezentând totodată un indiciu relevant cu privire la faptul că sunteți deciși să vă implicați activ în viața comunității. AEP vă încurajează să vă exercitați dreptul de vot duminică, în condiții de legalitate și corectitudine, pe care instituția noastră le promovează constant prin întreaga sa activitate", potrivit mesajului președintei AEP, Ana Maria Pătru.

Într-un comunicat remis sâmbătă AGERPRES, Ana Maria Pătru menționează că alegerile locale de duminică reprezintă atât pentru AEP, cât și pentru cetățeni un moment de o importanță deosebită.

"Ziua de 5 iunie 2016 marchează nu doar stabilirea viitoarei configurații a organismelor decizionale de la nivel local, ci și primele alegeri organizate în baza unei legislații electorale modificate substanțial în anul 2015. Avem convingerea că demersurile Autorității Electorale Permanente pentru asigurarea unui proces electoral transparent, în condiții de deplină corectitudine, alături de conștiința și responsabilitatea civică a fiecărui cetățean față de comunitatea din care face parte, vor reprezenta argumente suficient de importante pentru a vă prezenta la vot duminică", a spus președintele AEP.

AGERPRES/(AS — autor: Florentina Ștefănescu, editor: Diana Dumitru, editor online: Anda Badea)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Hopa! Vedetuța Beatrice are problemuțe la dosar?

2 Așa o fi? / Adrian Năstase, „regele imobiliarelor” din Militari? / Dezvăluiri care te lasă cu gura căscată

3 Turnătorul Isărescu s-a pișat cu boltă pe oamenii care muncesc onest în această țară! / Băi, nenorocitule, nu îț…

4 Culisele angajării Proastei României la BNR pe un salariu net de 16.000 de lei / lunar

5 Bianca și Bodi, întâlnire-surpriză în Herăstrău! Bădălău ar fi sosit într-un suflet la „locul faptei”