AEP încurajează tinerii să participe în număr cât mai mare la vot

AEP încurajează tinerii să participe în număr cât mai mare la vot

Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) încurajează tinerii să participe în număr cât mai mare la vot duminică.

"Prezența voastră, a tinerilor, în număr cât mai mare la urne la alegerile din 5 iunie constituie un prim factor de responsabilizare a celor cărora le delegați puterea de decizie, reprezentând totodată un indiciu relevant cu privire la faptul că sunteți deciși să vă implicați activ în viața comunității. AEP vă încurajează să vă exercitați dreptul de vot duminică, în condiții de legalitate și corectitudine, pe care instituția noastră le promovează constant prin întreaga sa activitate", potrivit mesajului președintei AEP, Ana Maria Pătru.

Într-un comunicat remis sâmbătă AGERPRES, Ana Maria Pătru menționează că alegerile locale de duminică reprezintă atât pentru AEP, cât și pentru cetățeni un moment de o importanță deosebită.

"Ziua de 5 iunie 2016 marchează nu doar stabilirea viitoarei configurații a organismelor decizionale de la nivel local, ci și primele alegeri organizate în baza unei legislații electorale modificate substanțial în anul 2015. Avem convingerea că demersurile Autorității Electorale Permanente pentru asigurarea unui proces electoral transparent, în condiții de deplină corectitudine, alături de conștiința și responsabilitatea civică a fiecărui cetățean față de comunitatea din care face parte, vor reprezenta argumente suficient de importante pentru a vă prezenta la vot duminică", a spus președintele AEP.

AGERPRES/(AS — autor: Florentina Ștefănescu, editor: Diana Dumitru, editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”