Aer curat, aer purificat

Aer curat, aer purificat

Nu trebuie să fii un expert pentru a-ți da seama că aerul pe care îl respiri nu este curat. Dacă nu putem face nimic pentru aerul de afară, să îmbunătățim calitatea lui, putem schimba aerul pe care îl respirăm în casa noastră. În epoca tehnologiei, purificatoarele de aer au devenit o necesitate pentru casă. Acestea elimină până la 99% din particulele de praf, păr de animale, virusuri și bacterii.

Ce este purificatorul de aer?

Este un dispozitiv cu dimensiuni reduse, care ajută la filtrarea aerului, curățarea lui și eliberarea unui aer pur. Poate fi amplasat oriunde, în funcție de dimensiunea aleasă și capacitatea încăperii în care este așezat. Designul acestora poate aduce un plus de imagine interiorului tău și toată lumea se va întreba ce utilitate poate avea un astfel de gadget. Purificatoarele de aer au fost create pentru ca tu să respiri un aer mai curat, mai sănătos. Este demonstrat că mulți dintre noi nu respirăm corect, iar dacă aerul pe care îl respirăm este de proastă calitate, există și repercursiuni asupra sănătății.

Beneficiile purificatorului de aer?

Purificatoarele de aer asigură un aer permanent proaspăt, fără impurități, și numai în câteva ore de funcționare efectul pozitiv se poate observa. Pentru cei care suferă de alergii, astm sau alte afecțiuni respiratorii, un purificator atenuează efectul elementelor care ar putea să le pună în pericol sănătatea: păr, polen, praf, dar și alergeni periculoși care pătrund în plămâni și duc la scăderea imunității. 

Pe lângă filtrarea aerului poluat care pătrunde casa, purificatorul elimină și mirosurile neplăcute. Aerul din cameră este preluat, filtrat și purificat, un proces ușor de înțeles chiar și pentru copii. Putem schimba calitatea vieții noastre începând cu achiziționarea unui purificator. Sănătatea ta și a familiei tale este o prioritate, iar calitatea aerului din casa ta este un aspect ce nu poate fi neglijat.

Cel mai bun purificator de aer

Cu toții ne întrebăm ce purificator de aer să alegem. Din multitudinea de produse existente pe piață, alege-l pe cel potrivit pentru nevoile tale și pentru bugetul tău. Noile purificatoare au un nivel de zgomot redus și pot fi controlate printr-o aplicație de pe telefon; purificatorul de aer poate fi sincronizat cu un smartphone. 

În funcție de locul în care este amplasat poți alege unul din următoarele modele: 

- purificatorul de aer cu dimensiuni reduse este ideal pentru camerele mici sau camera copilului, deoarece capacitatea lui de purificare a aerului pentru aceste încăperi este suficientă. Are un design ingenios și poate fi așezat pe diferite piese de mobilier din cameră. 

- purificatorul de aer cu dimensiuni mai mari poate fi așezat pe podea, în orice cameră. Este potrivit pentru camerele mari, living sau dormitoare, cu diverse forme și o capacitate generoasă de filtrare a aerului.

Filtrare profundă a aerului și curățare eficientă 

Purificatoarele sunt echipate cu filtre HEPA de înaltă performanță, iar unele dintre ele au în interior un filtru de cărbune activ. Poți alege un purificator care conține și ventilator, și ai pe tot parcursul anului aer curat și răcoare pe timpul verii. 
Dacă ai un bebeluș, atunci purificatorul de aer nu trebuie să lipsească din camera lui. Lumea copilului tău este diferită de a ta, iar plămânii lui sunt în continuă dezvoltare. 
De asemenea, sezonul alergiilor poate fi depășit mult mai ușor dacă ai un purificator. Acesta îndepărtează bacteriile, polenul și agenții patogeni. 
Casă nouă sau proaspăt renovată? Purificatorul ajută la eliminarea substanțelor chimice sau a poluanților dăunători care pot rămâne în aer și face camera sigură pentru locuit.

Pentru a economisi timp și pentru a te informa corespunzător, alege un site, care să-ți ofere o gamă diversă de modele, cu un raport calitate/preț bun.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 Așa o fi?

4 VIDEO București 2024...

5 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...