Aeroporturi București: Wizz Air anulează patru zboruri din cauza condițiilor meteo

Aeroporturi București: Wizz Air anulează patru zboruri din cauza condițiilor meteo

Traficul aerian continuă să se desfășoare în condiții de iarnă pe cele două aeroporturi ale Capitalei, iar din cauza condițiilor meteo compania Wizz Air a anulat cursele către Londra, Paris, Charleroi și Stockholm, informează Compania Națională Aeroporturi București (CNAB), într-un comunicat de presă transmis AGERPRES.

Potrivit sursei citate, compania aeriană low-cost a anulat cursele 3001/3002 București — Londra — București, 3051/3052 București — Paris — București, 3081/3082 București — Charleroi — București și 3201/3203 București — Stockholm — București.

"Pe Aeroportul Internațional Henri Coandă București și Aeroportul Internațional București Băneasa Aurel Vlaicu, traficul aerian se desfășoară în condiții de iarnă, cu ninsoare și vânt în rafale, care transportă zăpada la sol. Unele zboruri pot înregistra întârzieri la decolare, determinate de necesitatea degivrării aeronavelor, întârzieri care punctual pot atinge sau depăși o oră. Pe ambele aeroporturi ale Capitalei se intervine constant cu utilaje proprii pentru menținerea suprafeței de mișcare în condiții optime și sunt asigurate condițiile pentru desfășurarea în deplină siguranță a operațiunilor aeriene", notează CNAB.

Compania precizează că informații în timp real despre situația zborurilor pe Aeroportul Internațional Henri Coandă București pot fi găsite pe pagina de web www.bucharestairports.ro , iar pasagerii trebuie să își ia măsurile necesare pentru a se prezenta în timp la aeroport.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro