Aeroporturi București: Wizz Air anulează patru zboruri din cauza condițiilor meteo

Aeroporturi București: Wizz Air anulează patru zboruri din cauza condițiilor meteo

Traficul aerian continuă să se desfășoare în condiții de iarnă pe cele două aeroporturi ale Capitalei, iar din cauza condițiilor meteo compania Wizz Air a anulat cursele către Londra, Paris, Charleroi și Stockholm, informează Compania Națională Aeroporturi București (CNAB), într-un comunicat de presă transmis AGERPRES.

Potrivit sursei citate, compania aeriană low-cost a anulat cursele 3001/3002 București — Londra — București, 3051/3052 București — Paris — București, 3081/3082 București — Charleroi — București și 3201/3203 București — Stockholm — București.

"Pe Aeroportul Internațional Henri Coandă București și Aeroportul Internațional București Băneasa Aurel Vlaicu, traficul aerian se desfășoară în condiții de iarnă, cu ninsoare și vânt în rafale, care transportă zăpada la sol. Unele zboruri pot înregistra întârzieri la decolare, determinate de necesitatea degivrării aeronavelor, întârzieri care punctual pot atinge sau depăși o oră. Pe ambele aeroporturi ale Capitalei se intervine constant cu utilaje proprii pentru menținerea suprafeței de mișcare în condiții optime și sunt asigurate condițiile pentru desfășurarea în deplină siguranță a operațiunilor aeriene", notează CNAB.

Compania precizează că informații în timp real despre situația zborurilor pe Aeroportul Internațional Henri Coandă București pot fi găsite pe pagina de web www.bucharestairports.ro, iar pasagerii trebuie să își ia măsurile necesare pentru a se prezenta în timp la aeroport.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 Diva Bianca Drăgușanu, mesaje de tachinare pentru Alex Bodi, după ce a fost părăsit de Daria Radionova

3 PSD a „câștigat” Primăria Sectorului 1! Justiția paralelă a Partidului a găsit 1360 de voturi în plus pentru „…

4 Uite dovada măsluirii! / „Marele document” care a făcut vâlvă ieri a fost adăugat ulterior cu pixul în registrul…

5 Să nu uitați unde ați citit asta prima dată