Aerosmith amână rezidenţa din Las Vegas după ce Steven Tyler a intrat la dezintoxicare

Aerosmith amână rezidenţa din Las Vegas după ce Steven Tyler a intrat la dezintoxicare

Trupa Aerosmith şi-a amânat mai multe dintre datele de concerte din 2022, după ce solistul Steven Tyler a fost internat la dezintoxicare, informează site-ul Independent.ie.

Faimoasa trupă rock a declarat că Tyler a intrat voluntar într-un program de tratament după o recădere recentă şi şi-a cerut scuze fanilor pentru anulări.

Spectacolele din Las Vegas, unde trupa urma să înceapă o rezidenţă în iunie, au fost amânate şi sunt programate să reînceapă în septembrie.

"După o intervenţie chirurgicală la picior în vederea urcării pe scenă şi a necesităţii de a gestiona durerea în timpul procesului, Steven a avut o recădere recentă şi a intrat voluntar într-un program de tratament pentru a se concentra pe sănătatea şi recuperarea sa", a precizat trupa într-un mesaj distribuit pe reţelele de socializare.

"Ne pare cu adevărat rău să ne informăm fanii şi prietenii că trebuie să anulăm primul set de date ale rezidenţei noastre din Las Vegas din iunie şi iulie", a adăgat Aerosmith.

"Vom continua datele noastre de concerte din 2022 începând din septembrie şi vă vom anunţa cu privire la orice alte actualizări cât mai curând posibil. (...) Vă mulţumim pentru înţelegere şi pentru sprijinul acordat lui Steven în această perioadă", a adăugat formaţia. AGERPRES/ (AS - autor: Ana Alecu, editor: Mariana Ionescu, editor online: Ada Vîlceanu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Nunta odraslei interlopului Nuțu Cămătaru, „udată” cu grămezi de bani de Cosmin Olăroiu și Codin Maticiuc

2 Dmitri Medvedev ar fi încercat să se sinucidă? Presa din Ucraina susține că s-ar fi găsit și mai multe bilețele de adio

3 Au scos de la naftalină vechile rachete sovietice! / Semne evidente că Rusia gâfâie pe frontul din Ucraina

4 ULTIMA ORĂ Panică la Gazprom! / Americanii au întrecut Rusia în exportul de gaz către Europa, pentru prima oară în istorie

5 Profa sexy, promovată de PSD inspector școlar în Arad. Vine de la un liceu unde un singur elev a luat Bacul