Aerosmith anulează patru concerte din cauza problemelor de sănătate ale solistului Steven Tyler

Aerosmith anulează patru concerte din cauza problemelor de sănătate ale solistului Steven Tyler

Trupa americană Aerosmith și-a anulat prestația la festivalul Santiago Rock City, programată pentru sâmbăta viitoare în capitala chiliană, și alte trei spectacole în America Latină din cauza problemelor de sănătate ale solistului Steven Tyler, a anunțat marți companie de producție.

'Stgo Rock City anunță cu regret că, din cauza unor probleme grave de sănătate prezentate de cântărețul Steven Tyler , trupa Aerosmith a fost nevoită să-și anuleze toate concertele programate pentru acest turneu'', a declarat producătorul într-un comunicat citat de EFE.

Conform acestui comunicat, confirmat de altul transmis chiar de grup, formația a trebuit să-și anuleze concertele din Curitiba (Brazilia, 27 septembrie); Santiago (30 septembrie), Rosario (Argentina, 3 octombrie) și Monterrey (Mexic, 7 octombrie).

"Din păcate, din cauza unor probleme medicale neașteptate, solistul Steven Tyler a trebuit să solicite ajutor medical și a fost informat despre incapacitatea sa de a călători și de a performa", precizează comunicatul formației.

Tyler însuși a scris: "Pentru toată America de Sud, Brazilia, Chile, Argentina și Mexic. Îmi pare foarte rău și simt că am dezamăgit. Nu voi fi disponibil pentru a continua cu ultimele patru concerte ale acestui turneu. Am plecat înapoi în Statele Unite la recomandarea medicilor, după concertul din Sao Paulo. Vă rog nu vă faceți griji".

"Nu sunt într-o situație care să-mi pună viața în pericol, dar trebuie să mă ocup de asta acum, să mă odihnesc și să primesc tratament medical imediat, pentru a putea performa în viitor ... Promit că mă voi întoarce. Din păcate, sănătatea nu așteaptă și este ceva ce nici măcar nu am putut anticipa pentru aceste spectacole", a adăugat el.

Producătorul festivalului Santiago Rock City a subliniat că, în ciuda anulării participării formației Aerosmith, evenimentul își va menține programul pe parcursul a două zile, pe 29 și 30 septembrie, pe stadionul Monumental din capitala chiliană, unde vor performa Tyler Bryant & The Shakedown, The Who și Guns N 'Roses (sâmbătă), în timp ce duminică vor urca pe scenă Kuervos del Sur, Marky Ramone și Def Leppard.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Uite un text care ar trebui să dea de gândit talibanilor USR PLUS / Sau și despre acest om o să spună că este vâ…

2 Mircea Marian / Căutând o poză cu Tudorel Toader am dat peste acest moment istoric: delegația USR la discuții d…

3 Preotul Eugen Tănăsescu: „Nu-l scoateţi vinovat pe IPS Teodosie, pentru că nişte cinici v-au dat cârpe de doi …

4 BBC / Unul din marile mistere ale biologiei a fost rezolvat

5 Poliția din Belgia a întrerupt o orgie sexuală cu 25 de participanți, printre care și un europarlamentar, car…