Agnetha Fältskog de la ABBA lansează un nou single la vârsta de 73 de ani VIDEO

Agnetha Fältskog de la ABBA lansează un nou single la vârsta de 73 de ani VIDEO

Vedeta ABBA Agnetha Fältskog a anunţat că va lansa joi un nou single, artista relansându-şi cariera solo la vârsta de 73 de ani, transmite Reuters, citată de Agerpres.

Agnetha Fältskog, una dintre cele două membre ale formaţiei pop suedeze de mare succes ABBA, alături de Anni-Frid Lyngstad, şi-a lansat ultimul album solo în urmă cu un deceniu.

„Premiera mondială a (piesei) 'Where Do We Go From Here?' pe @bbcradio2 cu @zoetheball - urmăriţi-o joi, 31 august, de la ora 8:30 (BST)", a scris ea într-un mesaj postat pe Instagram marţi seara.

Agnetha Fältskog. FOTO AFP

Înființată în 1972, avându-i în componenţă de asemenea pe Bjorn Ulvaeus şi Benny Andersson, Legendara trupă ABBA a câştigat aprecierea a nenumăraţi fani din întreaga lume cu hituri care au trecut testul timpului, precum "Dancing Queen" sau "Fernando", dar şi cu piesa "Waterloo", care a triumfat la concursul Eurovision din 1974.

Aminim că ABBA a exclus posibilitatea de a se reuni pentru concursul Eurovision 2024 din Suedia, au transmis joi doi dintre membrii săi. Anul viitor se împlinesc 50 de ani de la victoria formației suedeze și se aștepta ca celebra trupă să cânte la concurs.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?