Agresorii bărbatului omorât în bătaie lângă Piaţa Crângaşi din București au fost reținuți

Agresorii bărbatului omorât în bătaie lângă Piaţa Crângaşi din București au fost reținuți

Un bărbat de 46 de ani a decedat, marţi seară, în urma unui conflict cu doi tineri, de 16 şi 20 de ani, în apropierea parcului Crângaşi din Capitală.

"La data de 14 mai 2024, în jurul orei 20,25, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB) - Secţia 20 a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe un bulevard din Sectorul 6, un bărbat ar fi fost agresat fizic cu un obiect contondent, la nivelul capului, de către alţi doi bărbaţi", informează Biroul de presă al DGPMB, citat de Agerpres.

La faţa locului s-au deplasat de urgenţă poliţişti din cadrul Secţiei 20, care au constatat că aspectele sesizate se confirmă.

"Totodată, la faţa locului un echipaj de prim-ajutor, în pofida eforturilor depuse, a declarat decesul victimei", arată sursa citată.

Cei doi tineri bănuiţi de săvârşirea faptei au fost identificaţi şi depistaţi, aflându-se la sediul secţiei.

Cercetările sunt preluate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, împreună cu Serviciul Omoruri - DGPMB, în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, precum şi dispunerea măsurilor legale care se impun.

Trupul neînsufleţit va fi condus la Institutul Naţional de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei.Citește și:

populare
astăzi

1 Mutarea inteligentă a României prin care să obțină totul donând Patriot Ucrainei. Expert: „Ar fi ca un CASCO față de un RCA”

2 Așa o fi?

3 VIDEO Priviți ce face acest soldat ucrainean! / O nouă scenă de film american pe frontul din Ucraina

4 Fără precedent / Un fost oficial al serviciilor de informații militare americane spune că a demisionat din cauza războiului din Gaza

5 VIDEO Imagini greu de privit din Delta Dunării, unde bărci de mare viteză au intrat într-o colonie de pelicani