Aici s-a ajuns! Voi vedeți unde s-au răfuit bandele de traficanți azi-noapte?

Aici s-a ajuns! Voi vedeți unde s-au răfuit bandele de traficanți azi-noapte?

Un bărbat a murit și un altul a fost rănit în urma unui conflict violent declanșat duminică noaptea de de două bande rivale în Piața Constituției, un punct central al Capitalei, exact în fața Palatului Parlamentului și în imediata apropiere a unor sedii de instituții importante a statului precum Parchetul General, Ministerul Justiției sau SRI. Totodată în zonă se află și sediul Poliției Locale București.

Potrivit polițiștilor mai multe persoane s-au bătut, luni dimineață, cu bâte și săbii în Piața Constituției, la fața locului fiind găsit de către anchetatori și un pistol neletal.

Pe o rază de câteva sute de metri de Piața Constituției se află mai multe instituții importante al statului român, precum Parlamentul, Parchetul General, Ministerul Justiției sau Serviciul Român de Informații.

În urma violențelor un bărbat și-a pierdut viața și altul a fost rănit. Polițiștii au precizat că intervenția la fața locului s-a făcut în decurs de câteva minute de la declanșarea violențelor.

„Brigada de Poliție rutieră are o patrulă post fix în Piața Constituției pentru a nu se mai face curse de mașini acolo. (...). Două clanuri rivale au convenit să se întâlnească în fața Palatului Parlamentului pentru că e lumină și pot să stea de vorbă fără a se lua la bătaie. Motivul (bătăii – n.r.), din ceea ce știu eu, e că ei au făcut trafic de persoane și au trimis în Germania de data asta și nu s-au înțeles la bani. S-a ajuns unde s-a ajuns”, a spus liderul Sindicatului Agenților de Poliție, Iulian Surugiu.

Ministerul de Interne a anunțat luni că a declanșat un control la Poliția Capitalei după incidentul violent de luni dimineață.

Potrivit Ministerului de Interne, secretarul de stat pentru ordine şi siguranţă publică al MAI a dispus ca o comisie formată din specialişti ai Corpului de Control al MAI şi ai structurilor de control din IGPR şi IGJR să înceapă o verificare privind modul de gestionare a ordinii şi siguranţei publice în Piața Constituției, pentru prevenirea unor astfel de evenimente.

Piaţa Constituţiei este un loc de atracţie turistică, un punct de întâlnire a tinerilor, dată fiind vecinătatea cu Palatul Parlamentului, o zonă în care în mod frecvent au loc spectacole sau aniversări. Acest perimetru necesită implicit o atenţie sporită din partea forţelor de ordine publică, spune MAI. SURSA:  HotNews.ro .


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Adina Buzatu a scos de la naftalină imaginea în care s-a pozat goală, alături de cinci bărbați

2 VIDEO Cara Delevingne „și-a donat orgasmul pentru știință” / Pentru asta s-a masturbat într-un spital din Germania

3 Două zodii de care trebuie să fugi cât poți. Cine sunt vampirii energetici care își epuizează semenii

4 VIDEO Emilia Dorobanțu, cântec emoționant de 1 Decembrie. Interpretarea superbă care te face să plângi

5 Cine este judecătorul care și-a injectat benzină în venă și ar fi murit în ambulanța care-l transporta la București