Al dracu' e Băsescu! Îl face muci pe Tăriceanu: „Când vei merge la PNL, să intri pe ușa din spate. E o tavă cu ciolane pentru potăi de pripas. Ia-ți și tu unul”

Al dracu' e Băsescu! Îl face muci pe Tăriceanu: „Când vei merge la PNL, să intri pe ușa din spate. E o tavă cu ciolane pentru potăi de pripas. Ia-ți și tu unul”

Al dracu' e Băsescu! Îl face muci pe Tăriceanu: „Când vei merge la PNL, să intri pe ușa din spate. E o tavă cu ciolane pentru potăi de pripas. Ia-ți și tu unul”.

Fostul președinte Traian Băsescu l-a atacat violent pe președintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu din cauza opoziției acestuia  la participarea la guvernare a PMP. Băsescu l-a invitat pe Tăriceanu ca atunci când va merge în Modrogan, la sediul PNL, să folosească ușa din spate, unde se află o tavă cu oase pentru câinii de pripas. ”Ia-ți și tu unul”, l-a îndemnat Băsescu pe fostul premier.

”Mânat de ură şi aroganţă „marele campion” al trădărilor, Tăriceanu, proaspăt văruit în opozant vrea eliminarea PMP din orice variantă de participare la guvernare, ca şi cum PMP ar fi fost până acum servitor prin curtea PSD şi nu ALDE cu uşierul şef Tăriceanu. Şi ca argument suprem al poziţiei sale, fostul manechin foloseşte acuzaţiile aduse mie de Consiliului CNSAS majoritar PSD”, a scris Traian Băsescu într-o postare pe Facebook.

Băsescu susține că existe diferențe majore între procesul său civil cu CNSAS și dosarul în care DNA l-a acuzat pe Tăriceanu de fraude.  Europarlamentarul susține că, spre deosebire de liderul ALDE, el nu a încercat tergiversarea dosarului  și nici nu s-a ascuns după majoritatea PSD de la Senat, care a respins începerea urmăririi  penale.

Fondatorul PMP menționează că are șanse să o obțină o decizie definitivă a instanței care să-i fie favorabilă, în timp ce Tăriceanu ”va târâi după el suspiciunea de participare la fraudă”.

”Şi un sfat: când vei merge cu basca în mână la PNL să-ţi negociezi preţul trădării, intră în sediul central din Modrogan (fostul sediu al PDL, acum sediul PNL – n.red.) pe uşa din spate. Acolo, la intrare, se află o tavă cu ciolane pentru potăi de pripas. Ia-ţi şi tu unul. Iar dacă la plecare ieşi tot pe uşa din spate, mai ia unul că nu le numără nimeni”, a încheiat Traian Băsescu.

Călin Popescu-Tăriceanu a declarat, miercuri, că ALDE va susține un guvern minoritar al PNL, dar în anumite condiții. Una dintre acestea a fost ca PNL să nu coopteze PMP la guvernare.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 Așa o fi?

4 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

5 VIDEO București 2024...