Al-Shahrani are craniul zob. De pe teren, trimis direct în Germania. Atenție, imagini șocante!

Al-Shahrani are craniul zob. De pe teren, trimis direct în Germania. Atenție, imagini șocante!

Arabia Saudită a realizat marți una dintre cele mai mari surprize din istoria Cupei Mondiale, învingând Argentina lui Messi cu 2-1, în prima partidă din grupa C a CM Qatar 2022. Însă victoria uluitoare a asiaticilor a fost plătită scump de fundașul Al-Shahrani, care a fost lovit în plină figură cu genunchiul de colegul său, portarul Al Owais, în minutele de prelungire ale meciului .

Jucătorul a fost preluat cu ambulanța, stabilizat la spital, după care transportat direct în Germania, cu un avion privat pus la dispoziție de Mohammed Bin Salman, prințul moștenitor al Arabiei Saudite.

Așa arată radiografia craniului lui Al-Shahrani, care are pur și simplu bărbia despicată. Gulf News

Ziarele saudite au publicat și o poză cu radiografia craniului lui Yasser Al-Shahrani, care arată cu adevărat horror. Fundașul stânga saudit are maxilarul rupt și mai multe oase ale feței fracturate. El a suferit și hemoragie internă și va fi operat de medicii germani.

În minutul 90+5 al meciului, când Arabia Saudită încerca să mențină avantajul minim de pe tabelă, 2-1, argentinienii au aruncat mingea în careul advers. Portarul Al Owais a ieșit pentru a respinge balonul și a făcut-o, l-a boxat departe de poartă, dar în același timp l-a lovit, în săritură, pe fundașul stânga Yasser Al-Shahrani cu genunchiul în figură.

Acesta a căzut inert, s-a lovit cu capul de gazon, iar jocul a fost întrerupt. Yasser Al-Shahrani a primit îngrijiri medicale pe gazon și a fost scos cu targa de pe teren, nu înainte de a face semn că este OK.

Momentul în care fundașul saudit e lovit în plină figură cu genunchiul. Foto AFP via Gettyimages

Momentul în care fundașul saudit e lovit în plină figură cu genunchiul. Foto AFP via Gettyimages

Zi de sărbătoare în Arabia Saudită

Partida Argentina - Arabia Saudită s-a încheiat 1-2, iar arabii sunt pe primul loc într-o grupa din care mai fac parte campioana Americii de Sud, Mexic și Polonia.

Regele Salman bin Abdulaziz a aprobat o sugestie făcută de prințul moștenitor Mohammed bin Salman de a celebra victoria echipei naționale împotriva Argentinei cu o sărbătoare, relatează Arab News. Astfel, toți angajații din sectorul privat și public, elevii și studenții vor avea zi liberă.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...