Al treilea caz de COVID-19 la Ministerul Justiţiei; angajaţii vor lucra în regim de telemuncă

Al treilea caz de COVID-19 la Ministerul Justiţiei; angajaţii vor lucra în regim de telemuncă

Ministerul Justiţiei a anunţat, luni, că începând de marţi va intra în regim de telemuncă, după ce un al treilea angajat a fost confirmat cu noul coronavirus.

"Începând de marţi, Ministerul Justiţiei va intra în regim de telemuncă până în data de 21 aprilie, în urma confirmării unui al treilea caz de COVID-19 în cadrul aparatului Ministerului. Noul caz a fost confirmat duminică seară şi este un angajat al direcţiei contencios, aflat între contactele primului caz confirmat. Persoana nu a mai fost prezentă în Minister din data de 9 aprilie", precizează Ministerul Justiţiei într-un comunicat transmis AGERPRES.

Potrivit sursei citate, excepţie de la această regulă vor face ministrul, secretarii de stat, cabinetul ministrului, Serviciul de informaţii clasificate, Direcţia tehnologia informaţiei, care vor continua să lucreze de la sediul ministerului.

Ministerul Justiţiei reaminteşte că, în zilele de 10, 11 şi 12 aprilie, sediul instituţiei a fost decontaminat succesiv prin nebulizare. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...