Ăla din geam nu e Ciolacu? Poza e făcută la Paris...

Ăla din geam nu e Ciolacu? Poza e făcută la Paris...

Roxana Ilie postează foarte multe fotografii pe Instagram în care apare și Sorina Docuz-Stan, considerată gaura neagră a șefului PSD, premierul României.

Într-unul din aceste instantanee, cele două par a se afla la Paris (cel mai probabil, în 2022), judecând după poza Turnului Eiffel care se vede în geamul cafenelei la care s-au oprit cele două.

În același geam de sticlă se poate vedea și imaginea din spate a unui bărbat înalt, la costum, cu urechi clăpăuge și păr grizonant, bărbat despre care unii ar putea spune să aduce destul de mult cu actualul premier al României, scrie defapt.ro .

Concitadinii Marcel Ciolacu și Sorina Docuz-Stan au o relație foarte bună, întărită de multe legături colaterale.

Sinecurile surorii Sorinei Docuz-Stan

Printre aceste legături colaterale se numără și Cristina Arghir, sora Sorinei Docuz-Stan.

Cristina Elena Arghir a fost plasată de fostul ministru al Economiei, Florin Spătaru, în Consiliul de Administrației al Loteriei Române. Vicepremierul și ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, i-a oferit și el un loc călduț în Consiliul de Administrație al companiei Rofersped SA, firma de expediții al falimentarei CFR Marfă.

Anterior, Arghir beneficiase de o numire asemănătoare la SIF Oltenia. În plus, aceasta a rămas și la conducerea companiei Internet și Tehnologie S3, firma administrației locale Sector 3, de unde încasează în jur 5.000 de euro lunar.

O altă legătură este Roxana Ilie, prietena cea mai bună a Sorinei Docuz-Stan. Roxana Ilie este beneficiara a mai multe contracte de la PSD, potrivit G4Media .



Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

4 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

5 „Ar fi primul val al ofensivei”