Ăla din geam nu e Ciolacu? Poza e făcută la Paris...

Ăla din geam nu e Ciolacu? Poza e făcută la Paris...

Roxana Ilie postează foarte multe fotografii pe Instagram în care apare și Sorina Docuz-Stan, considerată gaura neagră a șefului PSD, premierul României.

Într-unul din aceste instantanee, cele două par a se afla la Paris (cel mai probabil, în 2022), judecând după poza Turnului Eiffel care se vede în geamul cafenelei la care s-au oprit cele două.

În același geam de sticlă se poate vedea și imaginea din spate a unui bărbat înalt, la costum, cu urechi clăpăuge și păr grizonant, bărbat despre care unii ar putea spune să aduce destul de mult cu actualul premier al României, scrie defapt.ro .

Concitadinii Marcel Ciolacu și Sorina Docuz-Stan au o relație foarte bună, întărită de multe legături colaterale.

Sinecurile surorii Sorinei Docuz-Stan

Printre aceste legături colaterale se numără și Cristina Arghir, sora Sorinei Docuz-Stan.

Cristina Elena Arghir a fost plasată de fostul ministru al Economiei, Florin Spătaru, în Consiliul de Administrației al Loteriei Române. Vicepremierul și ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, i-a oferit și el un loc călduț în Consiliul de Administrație al companiei Rofersped SA, firma de expediții al falimentarei CFR Marfă.

Anterior, Arghir beneficiase de o numire asemănătoare la SIF Oltenia. În plus, aceasta a rămas și la conducerea companiei Internet și Tehnologie S3, firma administrației locale Sector 3, de unde încasează în jur 5.000 de euro lunar.

O altă legătură este Roxana Ilie, prietena cea mai bună a Sorinei Docuz-Stan. Roxana Ilie este beneficiara a mai multe contracte de la PSD, potrivit G4Media .Citește și:

populare
astăzi

1 „Eu ți-am zis că dacă mă lași pe mine să bag mâna la fermoar, se termină totul în mai puțin de două minute, dar așa a durat mai mult”

2 Ce se întâmplă? / Boala lui Kate Middleton, mult mai gravă decât s-a anunțat oficial?

3 O rețea organizată de naționaliști maghiari a rescris majoritatea articolelor despre români pe Wikipedia engleză

4 Ciudatul articol apărut în Austria despre o platformă petrolieră a Petrom din Marea Neagră

5 Acum fix 48 de ani...