ALARMĂ! Se anunță o nouă porcărie? Toader prezintă la ora 18.00 concluziile „evaluării” Procurorului General!

ALARMĂ! Se anunță o nouă porcărie? Toader prezintă la ora 18.00 concluziile „evaluării” Procurorului General!

ALARMĂ! Se anunță o nouă porcărie? Toader prezintă la ora 18.00 concluziile „evaluării” Procurorului General! 

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a anunțat pe Facebook că azi, la ora 18:00, va face public raportul de evaluare a activității procurorului general al României, Augustin Lazăr.

 
”Ministerul Justitiei. 24 octombrie 2018 – orele 18.00 – Sala de Consiliu. Scurta declaratie de presa, Prezentarea Raportului de evaluare a activitatii manageriale desfasurata de catre procurorul general de la PICCJ !”, a anunțat Toader pe Facebook.

Ministrul Justiției a anunțat pe 25 august, tot pe Facebook, că declanșează procedura d evaluare a activității manageriale a procurorului general Augustin Lazăr, practic, primul pas pentru revocarea șefului Parchetului general. Măsura vine la două zile după ce Darius Vâlcov, condamnat în primă instanță la 8 ani de închisoare pentru corupție, a publicat pe Facebook un protocol încheiat în decembrie 2016 între Parchetul general și SRI și abrogat în februarie 2017.

Procurorul general, Augustin Lazăr, a reacționat în aceeași zi la anunțul ministrului Tudorel Toader că va declanța procedura de evaluare a sa, acuzând ”o acțiune de destabilizare a Ministerului Public” și precizând că tema protocoalelor, invocată drept pretext pentru revocarea sa, este una falsă.

În urma unei proceduri similare de evaluare a activităţii manageriale, ministrul Toader a făcut propunerea care a dus la revocarea Lauei Codruţa Kovesi de la şefia DNA.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Rușii sunt „crăcănați”! / Exploziile de dimineață din Crimeea ar putea avea o importanță strategică majoră

2 ULTIMA ORĂ Rusia pregătește un atac masiv asupra Ucrainei din Belarus. Imaginile surprinse din satelit de pe aerodromul Zyabrivka

3 Au fost antrenați de americani și canadieni / Cine sunt „sabotorii”, noul coșmar al Rusiei în Crimeea

4 Ucraina pregătește contraatacul! / „Urechile rușilor se deschid doar atunci când o bâtă militară gigantică le lovește capul”

5 „Mi-au măcelărit familia. Istoria se repetă pentru ultima oară”