ALARMĂ! Zeci de jandarmi au fost mobilizați împotriva protestatarilor din Piața Victoriei. Protestatarii au fost legitimați și amendați/VIDEO

ALARMĂ! Zeci de jandarmi au fost mobilizați împotriva protestatarilor din Piața Victoriei. Protestatarii au fost legitimați și amendați/VIDEO

Zeci de jandarmi au fost mobilizați împotriva protestatarilor din Piața Victoriei. Protestatarii au fost legitimați și amendați.

Un nou protest a avut loc duminica seara, in ciuda vremii ploaiose si friguroase, in Piata Victoriei. Jandarmeria a mobilizat forte importante.

Cateva zeci de persoane au protestat din nou in fata Guvernului fata de actiunele anti-justitie ale PSD. Conform martorilor, Ministerul de Interne a trimis la fata locului nu mai putin de 20 de jandarmi, care i-au legitimat pe toti participantii la protest.

 „Cam astia suntem, plus vreo 20 de jandarmi care pozeaza si legimiteaza pe toata lumea. Baiatul cu tobele a fost ‘vizitat’ deja de doua ori. Probabil o sa ia amenda. Probabil o sa luam toti”, informeaza jurnalista Camelia Tabacu. 





Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante