ALARMĂ! Zeci de jandarmi au fost mobilizați împotriva protestatarilor din Piața Victoriei. Protestatarii au fost legitimați și amendați/VIDEO

ALARMĂ! Zeci de jandarmi au fost mobilizați împotriva protestatarilor din Piața Victoriei. Protestatarii au fost legitimați și amendați/VIDEO

Zeci de jandarmi au fost mobilizați împotriva protestatarilor din Piața Victoriei. Protestatarii au fost legitimați și amendați.

Un nou protest a avut loc duminica seara, in ciuda vremii ploaiose si friguroase, in Piata Victoriei. Jandarmeria a mobilizat forte importante.

Cateva zeci de persoane au protestat din nou in fata Guvernului fata de actiunele anti-justitie ale PSD. Conform martorilor, Ministerul de Interne a trimis la fata locului nu mai putin de 20 de jandarmi, care i-au legitimat pe toti participantii la protest.

 „Cam astia suntem, plus vreo 20 de jandarmi care pozeaza si legimiteaza pe toata lumea. Baiatul cu tobele a fost ‘vizitat’ deja de doua ori. Probabil o sa ia amenda. Probabil o sa luam toti”, informeaza jurnalista Camelia Tabacu. 
Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Acuzată că face gărzi „la negru”, directoarea medicală de la Socola a demisionat prin e-mail din vacanța din R…

2 Cursă entuziasmantă la JO 2020! Ancuța Bodnar și Simona Radiș și-au spulberat adversarele în calificări și sun…

3 Ceva mai penibil nu există...

4 Așa o fi?

5 Invazie de turiști români în toată Grecia / Presa elenă: Pe insule auzi aproape exclusiv românește