ALARMĂ Dictatură COMUNISTOIDO-SECURISTĂ la CCR! Iată de ce a DISPĂRUT opinia separată a Liviei Stanciu! DOCUMENT

ALARMĂ Dictatură COMUNISTOIDO-SECURISTĂ la CCR! Iată de ce a DISPĂRUT opinia separată a Liviei Stanciu! DOCUMENT

Alarmă! La CCR s-a instaurat dictatura comunistoido-securistă! Este înfiorător, oameni buni! Au făcut rahatul ăsta pentru că Livia Stanciu a făcut opinie separată, în ultimul timp, la toate porcăriile pe care le-au emis! O hotarare a Curtii Constitutionale a Romaniei (CCR) care stabileste noi reguli pentru judecatorii constitutionali privind redactarea opiniilor separate sau concurente la deciziile Curtii a fost publicata vineri in Monitorul Oficial. Potrivit hotararii, un judecator care redacteaza o opinie separata sau concurenta va trebui sa o predea presedintelui CCR si, daca sunt abateri de la regulile stabilite, i se va cere sa o refaca. In cazul in care judecatorul nu se conformeaza, presedintele Curtii poate dispune ca opinia "sa nu se publice in Monitorul Oficial sau pe pagina de internet a Curtii si nici sa nu se ataseze la dosarul cauzei".

*** Amintim ca o opinie concurenta a judecatoarei Livia Stanciu, in care critica decizia Curtii Constitutionale la sesizarea ridicata de fosta sotie a lui Liviu Dragnea privind abuzul in serviciu, a disparut din motivarea publicata de CCR pe site-ul propriu, dupa cum arata o simpla comparatie intre cele doua fisiere electronice.( INCREDIBIL Opinia CRITICĂ a Liviei Stanciu la pragul abuzului în serviciu a DISPĂRUT de pe site-ul CCR! )

CCR a adoptat aceasta "hotarare privind regulile de redactare a opiniei separate sau concurente" intr-o sedinta a plenului Curtii Constitutionale desfasurata joi, potrivit documentului publicat in Monitorul Oficial.

Curtea precizeaza in hotarare ca "opinia separata sau concurenta opereaza cu repere doctrinare si jurisprudentiale, obiectivizate in concepte si notiuni stiintifice", iar "aprecierile cu caracter sententios, ostentativ, provocator sau cu tenta politica, precum si cele care duc la o asemenea finalitate sunt interzise".

"Opinia separata sau concurenta nu poate transgresa dincolo de punctul de vedere al judecatorului pentru a se transforma intr-o critica punctuala la adresa deciziei Curtii Constitutionale, neputandu-se constitui intr-un examen partinic sau intr-o critica fatisa la adresa acesteia", mai spune CCR in hotarare.

Curtea decide astfel ca "opinia separata sau concurenta se preda presedintelui Curtii Constitutionale odata cu decizia la care a fost redactata. Dupa discutarea deciziei, presedintele CCR, in masura in care constata ca exista abateri de la regulile stabilite la art. 1, solicita judecatorului respectiv, prin rezolutie, refacerea acesteia".

In cazul in care judecatorul CCR nu se conformeaza, presedintele Curtii, prin rezolutie, dispune ca opinia separata sau concurenta, dupa caz, sa nu se publice in Monitorul Oficial sau pe pagina de internet a Curtii si nici sa nu se ataseze la dosarul cauzei, se mai arata in hotarare.




Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro