ALARMĂ GROPARII României sunt în ședință! Voi vedeți că lipsește SINGURUL om care semnează pe ce hotărăsc ei?

ALARMĂ GROPARII României sunt în ședință! Voi vedeți că lipsește SINGURUL om care semnează pe ce hotărăsc ei?

ALARMĂ GROPARII României sunt în ședință! Voi vedeți că lipsește SINGURUL om care semnează pe ce hotărăsc ei, Proasta? Liviu Dragnea a postat vineri după-amiază o fotografie pe contul său de Facebook însoțită de textul lapidar ”Cu cifrele pe masă. Viitorul arată bine!”. În fotografie, șeful PSD apare alături de șeful ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, miniștrii Finanțelor (Eugen Teodorovici) și Economiei (Niculae Bădălău), dar și Darius Vîlcov, consilierul pe economie al premierului.

Conform G4Media.ro , Liviu Dragnea nu a mai apărut public de aproape o lună, de la un interviu la Antena 3 în 27 decembrie 2018.

El a fost absent, joi, de la festivitățile organizate la Focșani dedicate Unirii Principatelor, după mai multe momente importante când a evitat expunerea în public. Dragnea ar fi absentat din cauza unei dureri la un picior, a informat Antena 3 citând surse, deși prezența liderului PSD fusese anunțată în cursul dimineții alături de cea a liderului ALDE, Călin Popescu Tăriceanu.

Liderul PSD a lipsit și de la evenimentul organizat la Ateneu pe data de 10 ianuarie pentru a marca oficial preluarea președinției Consiliului UE de către România. Liviu Dragnea a plecat în vacanță încă din data de 2 ianuarie 2019, însă și de această dată a evitat să dea ochii cu oamenii. A evitat plecarea de pe aeroportul Otopeni cu o cursă de linie, preferând să zboare de la București la Sofia cu un avion privat de pe terminalul Ion Țiriac. Cel mai probabil, și-a continuat de aici călătoria cu o cursă de linie spre o destinație exotică.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale