Alba: Adolescent din Cugir, reţinut după ce a bătut un alt copil

Alba: Adolescent din Cugir, reţinut după ce a bătut un alt copil

Un adolescent din Cugir a fost reţinut de poliţişti, după ce l-a bătut, pe malul unui râu, pe un alt minor, de 13 ani, agresiunea fiind filmată şi postată pe o reţea de socializare.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba, Ionela Popa, a informat, vineri, că în sarcina minorului de 16 ani s-a reţinut că, în 8 iulie, în timp ce se afla pe malul râului Cugir, pe fondul unor neînţelegeri verbale, spontane, l-ar fi agresat fizic pe un alt minor, de 13 ani.

O filmare în care un adolescent îl bate pe un alt copil a fost postată pe o reţea de socializare, iar Poliţia s-a autosesizat din oficiu, în cauză nefiind înregistrată anterior vreo plângere. Cei doi minori au fost identificaţi şi audiaţi, adolescentul de 16 ani fiind reţinut.

În aceeaşi zi, 8 iulie, tot la Cugir, trei copii, de 11, 13 şi 15 ani, au bătut un alt minor, de 11 ani, din cauza unei postări pe o reţea de socializare , întreaga scenă fiind, de asemenea, filmată cu telefonul mobil. Cei patru, victima, şi agresorii, au fost şi ei audiaţi, în prezenţa părinţilor, de poliţişti.

Din cercetări a rezultat că faptele de agresiune expuse în cele două videoclipuri s-au produs în aceeaşi zi, succesiv, fără legătură între ele. Cercetările sunt continuate, a transmis Ionela Popa. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina