Alba: Angajat al Penitenciarului Aiud, diagnosticat cu coronavirus

Alba: Angajat al Penitenciarului Aiud, diagnosticat cu coronavirus

Un angajat al Penitenciarului Aiud a fost confirmat pozitiv, acesta aflându-se în autoizolare la domiciliu din data de 7 aprilie, măsură dispusă de conducerea unităţii ca urmare a unui posibil risc epidemiologic în familia acestuia.

Potrivit unei informări transmise sâmbătă seara, AGERPRES, de către purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Aiud, Adelina Popescu, un angajat a fost testat pozitiv la testul efectuat pentru SARS-CoV-2.

"Deşi poliţistul de penitenciare nu prezenta simptomatologie specifică COVID-19, conducerea unităţii a dispus, preventiv, din data de 7 aprilie 2020, autoizolarea acestuia la domiciliu, urmare analizării unui posibil risc epidemiologic în mediul de suport. Având în vedere măsura de prevenţie adoptată la nivel instituţional, în Penitenciarul Aiud nu există contacţi ai acestui caz confirmat şi niciun alt caz de îmbolnăvire cu virusul SARS-CoV-2", a precizat purtătorul de cuvânt.

Până sâmbătă, în Alba au fost confirmate 160 de cazuri de îmbolnăvire cu coronavirus, din care peste o jumătate sunt vindecate. AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?