Alba: Bărbatul care și-a înjunghiat fosta iubită și pe tatăl acesteia, arestat preventiv

Tribunalul Alba a dispus duminică seara arestarea preventivă pentru 30 de zile a bărbatului din Cugir care și-a înjunghiat, în plină stradă, fosta iubită, precum și pe tatăl acesteia, cel din urmă decedând la spital după câteva ore.

Expert Sorina Cristorean, de la Biroul de Relații Publice al instanței de judecată, a declarat, pentru AGERPRES, că judecătorii au emis mandat de arestare pe numele bărbatului pentru 30 de zile, începând de duminică. Acesta nu a făcut contestație în sala de judecată.

Un bărbat din Cugir a murit, iar fiica sa se află în stare gravă după ce fostul concubin al fetei, care avea interdicție să se apropie la mai puțin de 100 de metri de ei, i-a atacat în plină stradă cu un cuțit de bucătărie. Cei doi au fost înjunghiați pe una din străzile principale din oraș, atacatorul fugind imediat după comiterea faptei. Mai mulți martori au sunat la 112, victimele fiind găsite căzute la pământ sub un copac din zonă. Tatăl, în vârstă de 60 de ani, a decedat după câteva ore la Spitalul din Alba Iulia, iar fiica sa, de 25 de ani, se zbate între viață și moarte ca urmare a leziunilor suferite.

Prins ulterior, bărbatul și-a recunoscut fapta, fiind cercetat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba pentru omor și tentativă de omor.

Atât victimele cât și părinții bărbatului obținuseră în luna august câte un ordin de protecție, pe o durată de șase luni, acesta fiind obligat de Judecătoria Alba Iulia să păstreze o distanță de minimum 100 de metri față de reclamanți. Potrivit informațiilor postate pe portalul instanței, lui Ghinea i-a fost interzis și orice contact, inclusiv telefonic, prin corespondență sau în alt mod cu fosta sa iubită și cu tatăl acesteia, precum și cu fiica sa. Decizia instanței a fost executorie fără somație și fără trecerea unui termen de către lucrătorii Secției de Poliție Cugir.

AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Ce nerușinare! Dăncilă, către participanţii la o întrunire electorală: „Spuneţi-le la toţi că trebuie să ne lu…

2 Așa arată soția premierului desemnat

3 PSD e Mafia! Guvernul vrea s-o trimită consul la Salonic pe deputata PSD Andreea Cosma, condamnată în primă in…

4 Înregistrări Newsweek România: Candidata lui Voiculescu amenință plângând că va ieși din campanie / Colaboratori…

5 Ipoteză incredibilă! Viorica Dăncilă ar fi cea pe care paznicii de la Casa Albă au confundat-o cu Floricica Da…

recomandări

Te ia DNA: Mitu Augustin

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Ce se întâmplă când o rachetă lovește 45 de straturi de geam antiglonț