Alba: Bărbatul care și-a înjunghiat fosta iubită și pe tatăl acesteia, arestat preventiv

Alba: Bărbatul care și-a înjunghiat fosta iubită și pe tatăl acesteia, arestat preventiv

Tribunalul Alba a dispus duminică seara arestarea preventivă pentru 30 de zile a bărbatului din Cugir care și-a înjunghiat, în plină stradă, fosta iubită, precum și pe tatăl acesteia, cel din urmă decedând la spital după câteva ore.

Expert Sorina Cristorean, de la Biroul de Relații Publice al instanței de judecată, a declarat, pentru AGERPRES, că judecătorii au emis mandat de arestare pe numele bărbatului pentru 30 de zile, începând de duminică. Acesta nu a făcut contestație în sala de judecată.

Un bărbat din Cugir a murit, iar fiica sa se află în stare gravă după ce fostul concubin al fetei, care avea interdicție să se apropie la mai puțin de 100 de metri de ei, i-a atacat în plină stradă cu un cuțit de bucătărie. Cei doi au fost înjunghiați pe una din străzile principale din oraș, atacatorul fugind imediat după comiterea faptei. Mai mulți martori au sunat la 112, victimele fiind găsite căzute la pământ sub un copac din zonă. Tatăl, în vârstă de 60 de ani, a decedat după câteva ore la Spitalul din Alba Iulia, iar fiica sa, de 25 de ani, se zbate între viață și moarte ca urmare a leziunilor suferite.

Prins ulterior, bărbatul și-a recunoscut fapta, fiind cercetat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba pentru omor și tentativă de omor.

Atât victimele cât și părinții bărbatului obținuseră în luna august câte un ordin de protecție, pe o durată de șase luni, acesta fiind obligat de Judecătoria Alba Iulia să păstreze o distanță de minimum 100 de metri față de reclamanți. Potrivit informațiilor postate pe portalul instanței, lui Ghinea i-a fost interzis și orice contact, inclusiv telefonic, prin corespondență sau în alt mod cu fosta sa iubită și cu tatăl acesteia, precum și cu fiica sa. Decizia instanței a fost executorie fără somație și fără trecerea unui termen de către lucrătorii Secției de Poliție Cugir.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 „Au vrut ca o Ucraină epuizată, dar încă neînvinsă, să fie forțată să se așeze la masa negocierilor cu o Rusie epuizată, dar și neînvinsă”