Alba: Cele două victime ale accidentului cu ATV-ul din Apuseni au murit

Alba: Cele două victime ale accidentului cu ATV-ul din Apuseni au murit

Cele două persoane grav rănite după ce s-au răsturnat, sâmbătă, cu un ATV în Munții Apuseni au murit, a precizat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență "Unirea" Alba, Florin Zecheru.

*Accidente petrecute pe munte, cronologie (2010-2016)

Potrivit acestuia, cel care a declarat decesul celor două persoane a fost medicul de pe un elicopter SMURD ajuns la fața locului pentru a prelua victimele.

Cei doi răniți au intrat în stop cardiorespirator și nu au mai putut fi salvați în pofida manevrelor de resuscitare efectuate de echipajele medicale trimise la locul accidentului.

Acolo a ajuns și un elicopter SMURD, care a efectuat anterior o deplasare la Cluj-Napoca, și care ar fi urmat, dacă starea victimelor nu s-ar fi înrăutățit, să îi transporte pe răniți la Târgu Mureș.

Cele două persoane decedate, un bărbat și o femeie, sunt, din primele indicii, turiști din Elveția, aflați în vacanță în Apuseni, potrivit Poliției. Aceștia aveau o rulotă cu număr de Elveția.

Din primele informații, conducătorul ATV-ului ar fi pierdut controlul volanului, iar vehiculul s-ar fi lovit de un cap de pod de unde a ricoșat într-o râpă.

Accidentul s-a produs în comuna Gîrda de Sus, pe raza localității Dobrești, pe drumul comunal 260, care face legătura cu Ghețarul de la Scărișoara.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 Apar bănișorii și la Drulă? De unde sunt, tati, milioanele?

3 Ea este „Kim Kardashian de Vietnam”, Consul Onorific al României / Stă într-un palat cu 25 de etaje, placat cu a…

4 ULTIMA ORĂ Invazia Rusiei în Ucraina este iminentă

5 Așa o fi?