Alba: Convoi din cinci căruţe, oprit de jandarmi; amenzi de 10.000 de lei

Alba: Convoi din cinci căruţe, oprit de jandarmi; amenzi de 10.000 de lei

Un convoi format din cinci căruţe, în care se aflau 13 persoane, inclusiv minori, a fost oprit luni de o patrulă de jandarmi din Alba, după ce parcursese peste 100 de kilometri, în urma verificărilor fiind aplicate amenzi de 10.000 de lei, întrucât cei în cauză nu deţineau declaraţii pe proprie răspundere completate cu date valabile.

"Deşi în contextul actual generat de răspândirea COVID-19, jandarmii execută zilnic misiuni de escortare a convoaielor auto care tranzitează judeţul Alba, astăzi au fost puşi în situaţia de a opri şi verifica un convoi format din 5 atelaje hipo, după ce parcursese peste 100 de kilometri. Convoiul, din care făceau parte 13 persoane (dintre care şi minori), se deplasa din judeţul Cluj spre localitatea Sebeş, iar în localitatea Aiud a fost surprins de o patrulă de jandarmi. Persoanele au declarat că se îndreptau spre Sebeş cu scopul de a găsi locuri de muncă", a transmis, luni, Inspectoratul Judeţean de Jandarmi (IJJ) Alba.

În urma verificărilor efectuate de jandarmi, au fost aplicate 5 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 10.000 de lei, întrucât persoanele nu deţineau declaraţii pe proprie răspundere completate cu date valabile, a mai arătat sursa citată. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...