Alba: Hoț din Sebeș, prins cu ajutorul unor copii

Alba: Hoț din Sebeș, prins cu ajutorul unor copii

Un hoț din Sebeș care a sustras o ușă metalică a fost prins de jandarmi pe baza unor informații oferite de un grup de copii, care au și alertat de altfel echipajul de intervenție, a informat miercuri Inspectoratul Județean de Jandarmi (IJJ) Alba.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IJJ Alba, locotenent colonel Cosmin Jurcoveț, după ce a fost alertat de un grup de copii un echipaj de jandarmerie a intervenit de urgență în cartierul Lucian Blaga din municipiul Sebeș, deoarece exista suspiciunea că o persoană a sustras un bun public, respectiv ușa unui gard împrejmuitor confecționat de administrația locală în jurul unei ghene de gunoi pentru a împiedica împrăștierea resturilor menajere.

'Pe baza informațiilor oferite de copii, echipajul de jandarmerie a acționat pentru prinderea suspectului de furt. În scurt timp, la câteva străzi distanță, a fost observat un bărbat care fugea cu obiectul sustras. Acesta a fost avertizat să se oprească, moment în care și-a abandonat încărcătura și a încercat să se facă nevăzut printre blocuri. A fost urmărit de jandarmi și prins după câteva zeci de metri', a menționat purtătorul de cuvânt al IJJ Alba.

Bărbatul, în vârstă de 59 de ani, le-a spus jandarmilor că a sustras respectiva ușă metalică deoarece dorea să o valorifice, în interes personal, la un centru de colectare a fierului vechi.

În cauză a fost întocmit un proces verbal de constatare, care va fi înaintat Poliției Municipiului Sebeș pentru continuarea cercetărilor.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...