Alba: Un bărbat a predat Poliţiei un telefon şi un portmoneu cu peste 6.000 de lei, găsite pe stradă

Alba: Un bărbat a predat Poliţiei un telefon şi un portmoneu cu peste 6.000 de lei, găsite pe stradă

Un bărbat din Alba Iulia a predat Poliţiei un telefon mobil şi un portmoneu în care erau peste 6.000 de lei, găsite marţi pe stradă, în apropierea unui magazin, aparţinând unei femei care cumpărase materiale de construcţie şi care la plecare, fiind preocupată cu încărcarea bunurilor în autoturism, le-a uitat pe plafonul acestuia.

"Azi, 17 august 2021, la Poliţia Municipiului Alba Iulia s-a prezentat domnul Radu Călin, de 43 de ani, din Alba Iulia, care a predat un telefon mobil şi un portmoneu cu suma de 6.199 de lei, carduri şi documente. Acesta a declarat că le-a găsit, pe partea carosabilă, pe strada Alexandru Ioan Cuza din Alba Iulia, în apropierea unui magazin. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au identificat persoana care pierduse portmoneul şi telefonul, o femeie din Alba Iulia, căreia i-au fost restituite şi care le-a spus poliţiştilor că a cumpărat materiale de construcţie de la un magazin din zonă şi, la plecare, fiind preocupată cu încărcarea cumpărăturilor în autoturism, le-a uitat pe plafonul acestuia", se arată într-un comunicat transmis AGERPRES de către Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba.

Femeia i-a mulţumit bărbatului care a predat Poliţiei telefonul şi banii.

"Am făcut gestul pe care orice persoană responsabilă ar trebui să îl facă", a spus, potrivit sursei citate, Radu Călin.

IPJ Alba i-a adresat acestuia, în mod public, felicitări pentru "spiritul civic desăvârşit" de care a dat dovadă. AGERPRES/ (AS - autor: Marinela Brumar, editor: Antonia Niţă, editor online: Anda Badea)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Invenția unui român care promite reducerea la jumătate a facturii de gaz

2 Noua zonă din Ucraina în care frontul rușilor este pe cale să se prăbușească / „Totul se va întâmpla foarte repede”

3 Comandantul Armatei Ruse de Vest a fost „decapitat” de Putin. Aleksandr Zhuravlev este cunoscut ca „măcelarul din Alep”

4 VIDEO Ucraina torpilează dronele kamikaze rusești cu tehnologie americană. 70% rata de succes

5 VIDEO „Rușii îi vor face ceva similar lui Putin, așa cum românii au făcut cu Ceaușescu”