Alba: Vicepreşedintele CJ, Alin Cucui, a lăsat un bilet în care încearcă să-şi justifice sinuciderea

Alba: Vicepreşedintele CJ, Alin Cucui, a lăsat un bilet în care încearcă să-şi justifice sinuciderea

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Alba, Alin Cucui, găsit miercuri dimineaţa spânzurat într-un imobil din Alba Iulia, a lăsat un bilet în care încearcă să-şi justifice gestul extrem.

Potrivit unor surse apropiate anchetei demarate în acest caz, Alin Cucui a scris câteva rânduri prin care le explica membrilor familiei de ce a recurs la sinucidere. Se pare că acesta avea o depresie.

El a fost descoperit fără viaţă de către fratele său într-un imobil care aparţine familiei lor, unde ar fi spus că va rămâne peste noapte.

La casa respectivă a ajuns miercuri şi celălalt vicepreşedinte al CJ Alba, Dumitru Fulea, care a declarat presei că l-a văzut ultima dată pe colegul său la şedinţa operativă de marţi dimineaţa.

"E o tragedie. Inexplicabil (gestul lui Alin Cucui n.r.) pentru mine. (...). Nu înţeleg ce motive putea să aibă. (...). Ieri dimineaţă am avut şedinţa operativă, de la ora 8,00. (...). Mi-a zis că a doua zi de Paşte a fost ziua nepotului său. (...). Nu ştiu ce l-a determinat", a precizat Dumitru Fulea.

Cucui era vicepreşedinte al CJ Alba din 2008. În vârstă de 41 de ani, Alin Cucui era căsătorit şi avea un copil. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”