Alege vacanța de vară în 2023

Alege vacanța de vară în 2023

Cum îți place să călătorești? Îți plac aventurile sau vacanțele în care te poți relaxa? Sezonul estival se apropie, iar în lunile de vară călătorim cel mai mult. Fie că visezi să te relaxezi în liniște pe o plajă sau alegi să fii turist într-o capitală europeana, în funcție de bugetul tău alege locația care să-ți aducă bucurie și să îți încarci bateriile alături de cei dragi.

Mult am așteptat, puțin a mai rămas până la vacanța de vară și o binemeritată plecare, cu această ocazie. Dacă ai epuizat toate destinațiile obișnuite sau dacă ești curios să explorezi țări și culturi noi, unde să te relaxezi aflând povești interesante și savurând peisaje de poveste, te invităm să descoperi destinațiile pe care le-am pregătit pentru tine.

Muntenegru

Cunoscută pentru frumusețea plajelor sale cu nisip fin, zile însorite, dar și pentru viața activă de noapte, Muntenegru este numită și “Paradisul Turismului” pentru că se mândrește cu cele mai spectaculoase peisaje din Europa.

Te poti bucura de peste 120 de plaje, parcuri naționale care se întind pe aproximativ 10% din suprafața țării sau canioane de dimensiuni incredibile.

Canionul Tara este cel mai mare din Europa, cu o adâncime de 1300 metri și o lungime de 82 km.

Muntenegru, răsfăț pentru minte trup și suflet!

Maroc

Marrakech sau “Orașul Roșu” este locul unde găsești clădiri stacojii, în nuanțe de roșu-ocru si multi palmieri. Este un loc deosebit din punct de vedere cultural unde te poți bucura de Gradinile Majorelle ale lui Yves Saint Laurent sau de Palatul Bahia. Este orașul pe care fie îl iubești, fie îl urăști, te fascinează sau de dezgustă.

Culori vii care te inedispun, mirosuri tonice de condimente, ceaiuri de menta aromate sau placerea de a gusta din bucătaria marocană, sunt doar câteva din atracțiile Marocului.

Gustă din preparatele tradiționale, bucură-te de activitățile în aer liber, de arta și cultura locală, de plajele spectaculoase.

Dubai

Dubai este magnific în orice anotimp. Poți vizita cea mai înaltă clădire din lume Burj Kalifa, dar și Burj Al Arab, Aquaventure Waterpark, fabulosul Acvariu, dar și Miracle Garden. Locuri spectaculoase care te vor impresiona și despre care vei avea ce povesti. Un spectacol de lumini, un carusel de emoții și momente de neuitat în cel mai spectaculos loc din lume.

Părăsește cotidianul și pășește într-o lume plină de culori, într-o lume de poveste. Te poți bucura de plajă, dar poți merge și prin renumitele mall-uri. Știai că există chiar un festival al cumpărăturilor în Dubai? Articole vestimentare de firmă, cadouri de lux și accesorii personalizate, toate la prețuri reduse în această perioadă.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale