Alegeri în Republica Moldova: Maia Sandu califică drept "gest disperat" retragerea lui Marian Lupu

Alegeri în Republica Moldova: Maia Sandu califică drept "gest disperat" retragerea lui Marian Lupu

Candidata unică a Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Partidului Platforma Demnitate și Adevăr (PPDA) și Partidului Liberal Democrat (PLDM) în alegerile prezidențiale din Republica Moldova, Maia Sandu, a calificat drept "gest disperat" retragerea candidatului democrat Marian Lupu din cursa electorală, informează miercuri Unimedia.md.

Sursa foto: Facebook

Cu puțin timp înainte, Marian Lupu a anunțat că se retrage din cursa electorală pentru președinția republicii și o va susține pe Maia Sandu, în condițiile în care aceasta "are cele mai mari șanse sa-l învingă pe Igor Dodon", candidatul socialist.

"E un gest disperat care confirmă faptul că Dodon este candidatul dorit de Plahotniuc", a notat Maia Sandu pe contul său de Facebook.

Potrivit Maiei Sandu, sprijinul declarat de Lupu pentru ea este unul "fals", "un măr otrăvit". "Susținerea lui Plahotniuc și promovarea mea în holdingul lui de presă nu are decât scopul de a mă compromite. Însă cetățenii vor înțelege ce stă în spatele acestui joc murdar", a notat Maia Sandu.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Foarte interesante amănunte! Și lumea crede că rușii sunt blocați total....

2 VIDEO O „dronuță” kamikaze rusească ia la ţintă obuzierele americane ale ucrainenilor

3 VIDEO Ce mahăr din mafia imobiliară o proteja? / Acesta este funcționarul din Primăria Capitalei care a fugit cu acte de la Urbanism

4 O poză care a generat peste 1000 de comentarii

5 Interesante amănunte...