Alegeri în SUA: "Este timpul să se închidă cărțile de istorie despre Clintoni" (Trump)

Alegeri în SUA: "Este timpul să se închidă cărțile de istorie despre Clintoni" (Trump)

"Este timpul să se închidă cărțile de istorie despre Clintoni", a cerut Donald Trump sâmbătă în alocuțiunea săptămânală a partidului republican, prima rostită de candidatul miliardar la președinția Statelor Unite, informează AFP.

"Este timpul să se închidă cărțile de istorie despre Clintoni și să se deschidă un nou capitol care să se concentreze asupra marilor cetățeni ai acestei țări. Fac apel la voturile voastre și vă cer ajutorul pentru a alege o majoritate republicană în Congres, astfel încât să putem schimba în cele din urmă acest sistem ce nu funcționează și să redăm măreția Americii", a declarat magnatul imobiliar.

În acest discurs, el a reluat de asemenea principalele teme ale campaniei sale, mai ales promisiunea de a crea 25 de milioane de locuri de muncă, reduce taxele pentru clasa de mijloc, elimina asigurarea de sănătate Obamacare, opri imigrația ilegală și repatria joburile în Statele Unite.

"În aceste ultime 17 luni, am călătorit prin țară și m-am întâlnit cu oameni incredibili ai țării noastre. Speranțele lor au devenit speranțele mele, visele lor visele mele. Aceasta nu este doar o campanie, este o mișcare. Este o șansă unică într-o viață de a ne recăpăta guvernul... și de a vă reda puterea, vouă, poporului american", a insistat el.

Donald Trump are relații tensionate cu conducerea partidului republican, mulți responsabili fiind reticenți să îl sprijine în mod deschis după numeroasele sale declarații controversate. Este prima dată când el a fost invitat să rostească alocuțiunea săptămânală a partidului.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...