Alegeri în SUA: Militante feministe au protestat cu sânii dezgoliți împotriva lui Trump

Alegeri în SUA: Militante feministe au protestat cu sânii dezgoliți împotriva lui Trump

Două militante feministe au pătruns în secția de vot din Midtown Manhattan unde urma să-și exercite dreptul la vot controversatul candidat republican Donald Trump și l-au acuzat pe acesta de sexism, dezvelindu-și sânii pentru a se putea citi mesajele pe care le aveau scrise pe piele, conform publicației New York Daily News.

Sursa foto: New York Daily News

Cele două tinere femei au intrat în secția de vot în jurul orei locale 08:15, și fără a sta prea mult pe gânduri, și-au dat jos tricourile pentru a putea lăsa să se vadă mesajele anti-Trump. 'Trump, pipăie-te singur", este unul dintre mesajele scrise cu vopsea neagră pe care cele două militante au dorit să i-l transmită candidatului republican, făcând trimitere la înregistrarea din 2005 care a făcut vâlvă în campania electorală, în care Donald Trump putea fi auzit lăudându-se că statutul de celebritate îi permite "să le pipăie" pe femei fără consimțământul acestora.

"Fără voturi din ură!" a fost mesajul scris pe pieptul gol al celeilalte militante.

Cele două tinere, pe brațele cărora se putea citi și numele organizației Femen, au reușit să-și etaleze mesajele timp de aproximativ 30 de secunde până la intervenția poliției și a oamenilor de ordine. Ele au fost arestate și sunt reținute la o secție de poliție în așteptarea acuzațiilor.

Donald Trump nu ajunsese încă la secția de vot în momentul protestului.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

4 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…