Alegeri în SUA: Trump își surprinde soția într-un interviu televizat

Alegeri în SUA: Trump își surprinde soția într-un interviu televizat

Donald Trump este plin de surprize, chiar și pentru soția sa Melania, anunțând într-un interviu comun că ea va susține "două sau trei discursuri" până la alegerile prezidențiale, fapt cu care - în mod vizibil - ea nu era la curent, potrivit AFP.

Doamna Trump este puțin prezentă în campania soțului ei, preferând să se ocupe de fiul lor de zece ani, Barron, la New York. Aceasta este și ceea ce a explicat ea de altfel, într-un interviu televizat joi pe canalul ABC, așezată alături de soțul ei. "Prioritatea mea este fiul nostru, Barron", a spus ea.

"Îl susțin 100%, îi sunt de fiecare dată alături când are nevoie de mine și voi merge, poate (să fac campanie), împreună cu el, vom vedea", a adăugat ea vorbind despre soțul ei.

Candidatul republican nu i-a lăsat timp de gândire. "De fapt, ea va susține două sau trei discursuri", a declarat el, surprinzându-și soția în fața a milioane de americani. "Oh", a reacționat Melania Trump.

"Ea este extraordinară când vorbește. Este o oratoare extraordinară, și-a dat acordul pentru a susține două sau trei discursuri, discursuri importante", a adăugat Donald Trump. "Cred că va fi super".

Singurul mare discurs pe care l-a ținut Melania Trump datează de la convenția republicană în iulie. Ea fusese atunci criticată virulent, întrucât textul său plagiase parțial un discurs al Primei Doamne, Michelle Obama.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro