Alegeri în SUA: Un sondaj de opinie CBS indică un avans de 4 puncte procentuale pentru Hillary Clinton

Alegeri în SUA: Un sondaj de opinie CBS indică un avans de 4 puncte procentuale pentru Hillary Clinton

Candidata democrată la alegerile prezidențiale americane, Hillary Clinton, deține un avans de patru puncte procentuale în fața candidatului republican Donald Trump, relevă un sondaj de opinie realizat de CBS News și dat luni publicității, cu o zi înaintea scrutinului prezidențial din SUA, potrivit Reuters.

Sondajul indică faptul că 45% dintre americanii cu drept de vot ar vota pentru Hillary Clinton și 41% pentru Donald Trump.

Ancheta sociologică a fost realizată pe un eșantion de 1.753 cetățeni americani cu drept de vot în perioada 2-6 noiembrie, având o marjă de eroare de plus/minus 3%.

Un alt sondaj de opinie, realizat de ABC News/Washington Post și dat tot luni publicității, arată că 47% dintre potențialii alegători ar vota pentru Hillary Clinton, iar 43% pentru Donald Trump.

De asemenea, un sondaj realizat de Bloomberg Politics-Selzer&Co indica un avans de 3 puncte procentuale pentru fostul secretar de stat în fața candidatului republican.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Nu arată rău nici ea! / Reacția englezoaicei părăsite pentru o ucraineancă refugiată

2 Imagini care dau fiori soldaților ruși

3 De citit! / Replica unui grup de economiști ucraineni la afirmațiile lui Noam Chomsky despre războiul dintre Rusia și Ucraina

4 VIDEO Priviți, rușii aveau doar 10 bucăți, acum au mai rămas 9....

5 Interesante amănunte...