AlegeriLocale 2020/ Orban: Delta Văcăreşti va fi o oază; vom transmite terenul către Primăria Capitalei

AlegeriLocale 2020/ Orban: Delta Văcăreşti va fi o oază; vom transmite terenul către Primăria Capitalei

Premierul Ludovic Orban a participat, marţi, la un eveniment electoral al PNL şi USR PLUS în Sectorul 4, ocazie cu care a afirmat că Delta Văcăreşti, cu ajutorul specialiştilor, poate deveni "o oază" şi un punct de atracţie în Bucureşti.

El a fost la Amfiteatrul din Parcul Tineretului, la lansarea programului de guvernare locală al Simonei Spătaru, candidatul susţinut de PNL şi USR PLUS la Primăria Sectorului 4.

"Abia aştept ca la Primăria Capitalei să ajungă echipa condusă de Nicuşor Dan şi la Sectorul 4 - echipa condusă de Simona Spătaru, pentru ca împreună să putem să transmitem terenul către Primăria Capitalei, astfel încât să fim siguri că acolo nu se vor construi blocuri sau alte năzdrăvănii care sunt în capul mafiei din spatele PSD, ci acolo va fi cu adevărat o oază şi un plămân verde al Bucureştiului şi un punct de atracţie pentru orice turist care vine în Bucureşti. Delta Văcăreşti este un loc în care sunt convins că printr-un concurs de proiecte, în care să chemăm arhitecţi peisagişti, chiar pe plan internaţional, să putem genera un proiect de senzaţie, care să devină un punct de atracţie în plus în Bucureşti", a declarat Orban.

Candidatul PNL şi USR-PLUS la funcţia de primar al Sectorului 4, Simona Spătaru, a declarat că printre obiectivele sale se află includerea Amfiteatrului din Parcul Tineretului şi a Deltei Văcăreşti pe harta turistică a Capitalei.

"Am un obiectiv de suflet, care ţine de domeniul Mediului - Delta Văcăreşti. Aici, unde îi voi cere mult sprijinul primarului Nicuşor Dan. Ştiu că şi el iubeşte acel obiectiv. Şi ca acesta, Amfiteatrul, mă gândesc să fie amândouă pe harta turistică a Capitalei. De Amfiteatru avem nevoie pentru tineri, pentru artă, pentru cultură, de Deltă avem nevoie pentru sănătate, pentru a creşte valoarea turistică a Bucureştiului. Şi pentru asta voi lupta alături de Nicuşor Dan să facem un obiectiv turistic important", a afirmat Simona Spătaru.

Orban a menţionat că "Bucureştiul trebuie reechilibrat, având nevoie de sprijin oferit şi de la nivel guvernamental".

"Sprijinul va fi oferit de la nivel guvernamental pentru această reechilibrare, pentru această ridicare a sudului, care este extrem de importantă pentru a creşte calitatea vieţii în zona de sud a Bucureştiului, în principal în Sectorul 4 - parc de investiţii, generarea unor zone care să permită cu adevărat dezvoltarea, construcţia autostrăzii care a început în sud, centura Bucureştiului (...). Nu în ultimul rând, un proiect care poate deveni posibil, al unui aeroport în sud, care să creeze un factor de dezvoltare important", a adăugat Orban. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ DNA cere instanței s-o pună pe Udrea sub control judiciar, să nu-și mai ia iar tălpășița în Costa R…

2 Hopa, s-a trecut la pasul doi? / Propaganda rusă încearcă să facă o paralelă între Transilvania și Crimeea

3 Cum poate şti medicul stomatolog că un pacient a făcut sex oral

4 Avocata care a reprezentat-o pe Kovesi: Orice persoană care a depus o plângere penală în urma violențelor din …

5 Emil Boc reacționează dur: E o palmă. Conducerea centrală ne-a sfidat! Răsucești cuțitul în rană și mai pui și…