AlegeriLocale2020/ AEP a publicat situaţia actualizată privind numerotarea şi sediile secţiilor de votare din ţară

AlegeriLocale2020/ AEP a publicat situaţia actualizată privind numerotarea şi sediile secţiilor de votare din ţară

Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) informează că a publicat situaţia actualizată la data de 4 septembrie privind numerotarea şi sediile secţiilor de votare din ţară organizate cu ocazia scrutinului pentru alegerea autorităţilor administraţiei publice locale din anul 2020.

"Precizăm faptul că, potrivit art. 20 alin. (4) din Legea nr. 208/2015 privind alegerea Senatului şi a Camerei Deputaţilor, precum şi pentru organizarea şi funcţionarea Autorităţii Electorale Permanente, cu modificările şi completările ulterioare, numerotarea secţiilor de votare din ţară se actualizează de către Autoritatea Electorală Permanentă la nivelul fiecărui judeţ, respectiv al municipiului Bucureşti, începând cu localitatea reşedinţă de judeţ şi continuând cu cele din municipii, oraşe şi comune, în ordinea alfabetică a acestora", se arată într-un comunicat al AEP, transmis vineri AGERPRES.

Conform sursei citate, în municipiile cu subdiviziuni administrativ-teritoriale, numerotarea se face cu respectarea ordinii acestor subdiviziuni, prevăzută de lege.

Lista secţiilor de votare este publicată pe site-ul www.roaep.ro la secţiunea Management Electoral/Geografie electorală/Registrul secţiilor de votare. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Ea este „găuritoarea” de prezervative din Sibiu

2 „Multă șpagă, aroganță și salarii uriașe”

3 De citit! / O fostă agentă a Secret Service dezvăluie ce i-a spus Putin lui Bush, în 2008, la București

4 De citit!

5 N-au leac! / Priviți ce hartă le-au prezentat ucrainenii americanilor!