AlegeriLocale2020/ Botoşani: Candidatul PNL la Primăria Vorona, decedat joia trecută, votat de un sfert din alegători

AlegeriLocale2020/ Botoşani: Candidatul PNL la Primăria Vorona, decedat joia trecută, votat de un sfert din alegători

Candidatul Partidului Naţional Liberal (PNL) la funcţia de primar al comunei Vorona din judeţul Botoşani, Radu Anton, care a decedat, joi trecută, a fost votat de aproape un sfert dintre alegători.

Potrivit datelor publicate de Autoritatea Electorală Permanentă, reprezentantul PNL pe buletinele de vot de la Vorona a primit 519 voturi, dintr-un total de 2.257 voturi valabil exprimate.

Radu Anton, a cărui înmormântare va avea loc marţi, a primit cele mai multe voturi la secţia de votare din localitatea sa de domiciliu, Icuşeni, dar şi la cea din localitatea Joldeşti.

Anton, în vârstă de 60 de ani, a ocupat până în urmă cu patru ani, funcţia de inspector şef al Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă. El se afla la a doua candidatură pentru funcţia de primar la Vorona.

Alegerile de duminică au fost câştigate de actualul primar, social-democratul Aurel Ştefan, care a fost votat de 1.353 de alegători. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Păzea, Ucraina, că vin trupele de „elită” ale Rusiei!

2 VIDEO Cu ăștia vrea Rusia să cucerească Ucraina?

3 Pe internet circulă informația neconfirmată că Xi Jinping a fost plasat în arest la domiciliu de către Armată

4 Bătrânul care s-a aruncat cu soția de la etajul 7 a fost demnitar în Guvernul Văcăroiu / Ce a scris în biletul de adio

5 Foarte interesante amănunte!