AlegeriLocale2020/ Candidatul PNL la Primăria municipiului Giurgiu vrea să readucă acasă tinerii plecaţi

AlegeriLocale2020/ Candidatul PNL la Primăria municipiului Giurgiu vrea să readucă acasă tinerii plecaţi

Candidatul PNL la Primăria municipiului Giurgiu, Adrian Anghelescu, vrea ca Giurgiu să devină un oraş din care tinerii să nu mai plece, cu oportunităţi investiţionale pentru ca aceia plecaţi în străinătate să revină acasă, dar şi să devină o destinaţie de vacanţă pentru străini.

"Cel mai mult îmi doresc ca municipiul Giurgiu să devină un oraş cu multiple oportunităţi de afaceri şi în care tinerii care acum sunt plecaţi pe alte meleaguri să revină acasă, pentru asta voi susţine atragerea de investitori, dar voi sprijini şi educaţia şi elevii cu rezultate remarcabile la învăţătură. Vreau ca municipiul Giurgiu să îşi schimbe cu totul aspectul şi din oraşul prăfuit de câmpie să devină un oraş port luminos la Dunăre în care să acosteze anual sute de nave de croazieră, iar miile de turişti europeni, dar şi de pe alte continente, să înscrie oraşul în destinaţiile lor turistice. Aşa cum în calitate de comandant de aeronavă preiau călătorii aerului, tot aşa, în calitate de primar al oraşului vreau să atrag aici investitori, copiii să nu ne mai plece de acasă, să construim aici hoteluri noi pentru ca Giurgiu să devină o destinaţie de vacanţă", a declarat joi, pentru AGERPRES, Adrian Anghelescu.

El a adăugat că îşi mai doreşte un consiliu local al tinerilor şi susţinerea întreprinzătorilor locali.

"Giurgiu trebuie să devină cu adevărat emblematic prin bogăţiile naturale de care dispune, oraş situat la malul Dunării, oraş cu oportunităţi pentru pasionaţii de pescuit şi port pentru vase de croazieră, dar şi pentru ambarcaţiuni uşoare. În acest sens mă voi ocupa să fac municipiul cât mai atractiv, mai civilizat, mai interesant pentru turiştii români şi străini, îmbogăţindu-i zestrea edilitară de parcuri, trama stradală şi arhitectura urbană", a mai adăugat candidatul PNL.

Adrian Anghelescu este pilot comandant pe aeronave Airbus, a cochetat cu politica din anii studenţiei, iar din anul 2016 a devenit consilier municipal PNL şi a avut luări de poziţii şi puncte de vedere în fiecare şedinţă a CLM Giurgiu. El s-a născut în 1967 la Giurgiu, a absolvit Liceul 'Ion Maiorescu' din localitate, după care a urmat Institutul Militar de Aviaţie 'Aurel Vlaicu', pe care l-a absolvit în 1993. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Niciodată mai mult de o noapte” / Noi amănunte picante despre „intelectuala” lui Reghe

2 Fotografii cu Prodanca goală și cu mâna la „fofo” scăpate pe internet

3 VIDEO Priviți ce palat și-a cumpărat fugarul Rizea la Chișinău!

4 „Am decis să încercăm din nou”

5 „Dacă erai fata mea îți spuneam să îți mai pui o bluză pe tine”