AlegeriLocale2020/ Ciucu reia campania electorală: Rezultatul testului privind infecţia cu SARS-CoV-2 este negativ

AlegeriLocale2020/ Ciucu reia campania electorală: Rezultatul testului privind infecţia cu SARS-CoV-2 este negativ

Ciprian Ciucu, candidatul PNL şi USR PLUS la Primăria Sectorului 6 al Capitalei, anunţă că reia campania electorală după ce rezultatul testului său pentru coronavirus a ieşit negativ.

"Rezultatul testului este negativ. Reiau campania electorală şi întâlnirile cu cetăţenii. Evident, ca şi până acum, voi fi prudent şi voi menţine distanţarea fizică şi voi aplica toate măsurile recomandate pentru a limita riscul răspândirii acestui nenorocit de virus. Suntem cu toţii bine, sănătoşi şi determinaţi să câştigăm aceste alegeri! Împreună construim noul Bucureşti!", a scris Ciucu, luni dimineaţa, pe Facebook.

Sâmbătă, el şi-a suspendat acţiunile electorale cu interacţiune umană directă, după ce o persoană angajată în echipa sa de campanie a fost infectată cu SARS-CoV-2.

"Am aflat în urmă cu câteva minute că o persoană angajată în echipa mea de campanie a fost infectată cu SARS-CoV-2. Eu nu am fost contact direct, dar cu toate acestea e mai bine să mă izolez câteva zile, să fac testul PCR şi să vedem rezultatul. Nu am niciun fel de simptome, mă simt bine. Rămân online şi vă ţin la curent cu evoluţia lucrurilor", scria Ciucu, pe pagina sa de socializare. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Nu stă niciodată cu fața la...” / Detalii despre cum făceau amor „elevul” Dani Oțil și „mămica” Mihaela Rădules…

2 Noi amănunte / E râcă mare în lumea bună a Capitalei! Gaborii i-au spart petrecerea aniversară miliardarului Thi…

3 ULTIMA ORĂ Culise din ședința PNL / S-a pus batista pe țambal! Cîțu nici nu s-a dus. Orban a făcut liniște în 30…

4 Beizadele PSD / Dezmăţ cu droguri, amor şi peste 100 de tineri la un loc

5 Irina Rimes, în călduri?